Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

18

helmikuu

2021

Laskiaistiistai

Palvelukeskus Päivälehdossa vietettiin laskiaista tänä vuonna omalla porukalla talojen pihapiirissä.
Laskiaisen viettoa

Aloitimme valmistelut jo maanantaina ja leivoimme Kimarassa ison kasan pullia.

Hoitokoti päivälehto Hartola pullanleivontaa

Tiistaina lounaaksi syötiin hernekeittoa ja sen jälkeen osa Kimaran väestä lähti tekemään tulia pihan grillikodalle, osa jäi vielä täyttämään pullia hillolla ja kermavaahdolla.

Hoitokoti päivälehto Hartola laskiaispullat

Pihalle kokoontui lähes koko Kimaran, Onnelan ja Toivolan väki. Paistoimme makkaraa ja nautimme laskiaispullia kuuman mehun ja kahvin kanssa. Ohjelmassa oli mukavaa yhdessäoloa ja reipasta talvimusiikkia, jonka tahdissa sai tanssahdellakin.

Hoivakoti Päivälehto Hartola laskiaisenviettoa

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

piirakoita
22.3.2023

Aitoja karjalanpiirakoita

Toimintakeskus Kimaran väki on jo pitkään suunnitellut karjalanpiirakoiden leipomista. Monet kerrat olemme paistaneet riisipiirakoita raakapakasteista, mutta nyt leivoimme ne alusta alkaen itse.
naistenpäivä
8.3.2023

Hyvää naistenpäivää!

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään 8. maaliskuuta. YK:n julistamana sitä vietettiin ensimmäisen kerran vuonna 1975, mutta naistenpäivän historia ulottuu jo 1900-luvun alkuun.
kaikki liikkuu kärry kiertää
31.1.2023

Kaikki liikkuu - kärry kiertää!

Valtakunnallisen Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n Kaikki liikkuu – kärry kiertää! -peräkärry tarjoaa mahdollisuuden erilaisten toimintavälineiden kokeiluun.

Kaikki liikkuu – kärry kiertää -peräkärryn tavoitteena on lisätä tietoa ja kokemuksia siitä, kuinka toimintavälineet voivat kasvattaa osallistumisen mahdollisuuksia vaikeasti vammaisille lapsille ja aikuisille.