Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

20

huhtikuu

2023

Lukuviikko

Lukukeskuksen järjestämää lukuviikkoa vietetään tänä vuonna 17.-23.4.
Vuonna 2023 lukuviikon teema on lukemisen monet muodot.
Kirjasto

Meillä toimintakeskus Kimarassa luetaan päivittäin. Aamuisin luemme yhdessä päivän sanomalehden ja lähes aina lounaan jälkeen luemme ääneen kirjaa.

esperikoti-päivälehto-hartola-lukuviikko

Kirjoja lainaamme kirjastosta, jossa vierailemme useita kertoja kuukaudessa. Luettavaksi valikoituu erilaisia selkokirjoja ja paljon muutakin. Välillä valitsemme kirjan jonkun teeman mukaan; esimerkiksi kalevalanpäivän tienoilla olemme lukeneet Kalevalaa ja lokakuussa Aleksin Kiven Seitsemää veljestä. 

esperikoti-päivälehto-hartola-lukuviikko

Viimeisimmäksi olemme seikkailleet Zorron matkassa ja tutustuneet merkittäviin suomalasiin naisiin ja miehiin kirjojen Sankaritarinoita tytöille/pojille ja kaikille muillekin-kirjojen myötä.

esperikoti-päivälehto-hartola-lukuviikko

Osa asiakkaistamme osaa lukea myös itse ja keskusteltavaa luetuista kirjoista riittää. Tällä viikolla olemme myös muistelleet lapsuuden lempikirjoja ja myöhemmin keväällä vietämme nostalgiahetkiä niiden parissa.

 

 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

syysjamit
8.9.2023

Syysjamit

Saimme kutsun Syysjameihin Sysmän erityisryhmien päivätoiminnalta. Luvassa oli elävää musiikkia, tanssia, herkuttelua ja hauskanpitoa uusien ja vanhojen kavereiden kesken.
kesätyöntekijä
30.6.2023

Kesätyöntekijän puuhia

Meillä päivätoiminnassa oli kahden viikon ajan ohjaajien ja asiakkaiden apuna reipas kesätyttö
päiväkahvit rannalla
21.6.2023

Mattopyykillä

Tänään pakkasimme maitokärryihin muutaman maton, matonpesuvälineet, sekä päiväkahvitarpeet ja suuntasimme läheiselle matonpesupaikalle.