Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

8

elokuu

2022

Mäntsälän tanssit

Loppukesän odotetuimpiin tapahtumiin kuuluu Mäntsälän Suurlavan perinteiset tanssit
mäntsälä mielessäin

Mäntsälän tanssit ovat olleet jokavuotinen perinne jo pitkään, mutta poikkeusoloista johtuen perinteeseen on tullut parin vuoden tauko.

Nyt vihdoin pääsisimme taas matkaan! Tunnelma on juhlava aamusta alkaen, kun kaapista etsitään menovaatteet ja hiuksiin laitetaan ehkä hiukan normaalia enemmän kiharaa, geeliä tai suihkaus lakkaa, huulipunat, haju- ja partavedet mietitään normaaliakin tarkemmin ja sitten noustaan bussiin ja lähdetään matkaan.

hoivakoti-hartola-esperikoti-päivälehto-mäntsäläntanssit

 

Perillä on hauskaa nähdä taas vanhoja ja uusia kavereita, nauttia musiikista ja yhdessäolosta ja tanssia sydämensä kyllyydestä.

hoivakoti-hartola-esperikoti-päivälehto-mäntsäläntanssit

 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

Popcornii
19.1.2023

Popcorn-päivä

Tänään vietetään maailman popcorn-päivää.

Popcornit ovat kotoisin Amerikasta, jossa ensimmäisinä popcornia valmistivat asteekki-intiaanit. Amerikan intiaanit uskoivat, että henget elävät rauhallisesti maissinjyvien sisällä. Kun jyviä kuumennetaan, henget muuttuvat vihaisiksi ja räjähtävät.
hyvän mielen joulukortti
15.12.2022

Hyvän mielen joulukortti

Osallistuimme tänä vuonna hyvän mielen joulukortti-tempaukseen. Tempauksessa koululuokat ja muut halukkaat voivat jakaa hyvää mieltä jouluisten itse kirjoitettujen postikorttien muodossa.