Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

5

elokuu

2021

Metsäretkellä

Aurinkoisena elokuun päivänä retkeilimme Toimintakeskus Kimaran väen kanssa lähimetsässä nauttien kauniista kelistä.
puolukka

Olemme viime päivinä puhuneet paljon syksyn sadosta ja suunnitelleet marjaretkeä perjantaina vietettävää mustikkapiirakkapäivää silmälläpitäen. Kuivuus ja ahkerat poimijat olivat kuitenkin pitäneet huolen siitä, että marjoja ei juurikaan löytynyt. Onneksi kuitenkin sen verran, että saimme maistaa makeaa mustikkaa ja hapanta puolukkaa.

hoivakoti-hartola-päivälehto-kimara-mustikoidenmaistelua
Mustikka maistuu makealta

 

​​hoivakoti-hartola-päivälehto-kimara-metsäretki
Kannon päässä kasvoi sieni, mutta sitä ei saanut maistaa.

Vaikka emme syötäviä luonnonantimia suuremmin löytäneetkään, oli metsäretki silti mukava ja onnistunut. Mustikkapiirakkaankin löytyy marjoja pakastimesta, joten se ei onneksi jää heikon marjasaalimme varaan.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

piirakoita
22.3.2023

Aitoja karjalanpiirakoita

Toimintakeskus Kimaran väki on jo pitkään suunnitellut karjalanpiirakoiden leipomista. Monet kerrat olemme paistaneet riisipiirakoita raakapakasteista, mutta nyt leivoimme ne alusta alkaen itse.
naistenpäivä
8.3.2023

Hyvää naistenpäivää!

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään 8. maaliskuuta. YK:n julistamana sitä vietettiin ensimmäisen kerran vuonna 1975, mutta naistenpäivän historia ulottuu jo 1900-luvun alkuun.
kaikki liikkuu kärry kiertää
31.1.2023

Kaikki liikkuu - kärry kiertää!

Valtakunnallisen Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n Kaikki liikkuu – kärry kiertää! -peräkärry tarjoaa mahdollisuuden erilaisten toimintavälineiden kokeiluun.

Kaikki liikkuu – kärry kiertää -peräkärryn tavoitteena on lisätä tietoa ja kokemuksia siitä, kuinka toimintavälineet voivat kasvattaa osallistumisen mahdollisuuksia vaikeasti vammaisille lapsille ja aikuisille.