Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

10

elokuu

2022

Mustikkametsässä

Toimintakeskus Kimaran väki palasi kesälomalta viikon alussa. Keli on vielä kesäinen ja tiistaina olikin mitä mainioin päivä tehdä pieni metsäretki.
mustikkametsässä

Metsäretken tavoitteena oli poimia tarpeet seuraavan päivän leipomuksiin, joten varasimme mukaan muutaman pienen ämpärin - eikä turhaan, metsästä löytyi kuin löytyikin juuri sitä, mitä olimme oli tulleet etsimään, eli mustikoita.

hoivakoti-hartola-esperikoti-kimara-mustikkametsä
mustikoita poimittiin niin ämpäriin kuin suuhunkin

Mustikoiden poimiminen on sellaista puuhaa, että kukaan ei olisi oikein malttanut lopettaa kun kotiin lähdön aika tuli. Löysimme myös puolukoita, jotka olivat vielä hiukan raakoja. Päätimme käydä syksymmällä keräämässä vielä ainakin vispipuuroainekset ja retkeillä toki muutenkin metsässä.

hoivakoti-hartola-esperikoti-kimara-mustikkametsä

Ja tänään sitten leivottiin. Mustikkapiirakka on aina herkkua, mutta nyt se maistuu vielä paremmalta, kun marjat on poimittu itse!

hoivakoti-hartola-esperikoti-kimara-mustikkapiirakka
mustikkapiirakka itsepoimituista mustikoista

 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

syysjamit
8.9.2023

Syysjamit

Saimme kutsun Syysjameihin Sysmän erityisryhmien päivätoiminnalta. Luvassa oli elävää musiikkia, tanssia, herkuttelua ja hauskanpitoa uusien ja vanhojen kavereiden kesken.
kesätyöntekijä
30.6.2023

Kesätyöntekijän puuhia

Meillä päivätoiminnassa oli kahden viikon ajan ohjaajien ja asiakkaiden apuna reipas kesätyttö
päiväkahvit rannalla
21.6.2023

Mattopyykillä

Tänään pakkasimme maitokärryihin muutaman maton, matonpesuvälineet, sekä päiväkahvitarpeet ja suuntasimme läheiselle matonpesupaikalle.