Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

1

huhtikuu

2021

Pääsiäismunajahti

Kiirastorstaina Palvelukeskus Päivälehdossa etsittiin suklaamunia oikein urakalla. Kimaralaiset etsivät munia talojen pihapiiristä ja Toivolan väki sisätiloista.
munajahti

Kimaran väelle munat oli piilotettu talojen pihapiiriin ja kätköpaikasta oli otettu kuva. Jokainen etsijä sai kuvan, jonka avulla sai lähteä munaa etsimään

hoivakoti-hartola-päivälehto-munajahti
Kuvassa näkyy pieni muovinen leluvene ja kasteluletku. Tuttu paikka.
hoivakoti-hartola-päivälehto-munajahti
Löytyi!

Lopulta kaikki munat löytyivät hyvien vihjeiden ja taitavien etsijöiden ansiosta. Jälkiruoaksi lounaan jälkeen nautimme siis suklaamunia.

Hyvää pääsiäistä!

 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

Ateneumissa
23.2.2024

Taideretki Helsinkiin

Olimme pienellä porukalla mukana Hartolan kultturitoimen ja Taidetila Taikun järjestämällä taideretkellä. Retkellä tutustuimme Ateneumin "Väriä ja valoa-imperessionistien perintö"-näyttelyyn. Aikaa jäi myös shoppailulle.
Pizzapäivä
9.2.2024

Pizzaperjantai

Tänään vietetään kansainvälistä pizzapäivää.
Pizza-sana on alun perin tarkoittanut kaikkia taikinapohjaisia ruokalajeja. Nykyisin taikinapohjaa suuremmassa roolissa on yleensä pitsan päälle pantavat täytteet. Pitsasta on kehitelty vuosien varrella lukuisia eri versioita, aina uudenlaisista pohjan raaka-aineista taitettuihin versioihin. Pääasiana yleensä on, että pitsassa on runsaasti juustoa ja tomaattikastiketta.
ääneen lukemisen päivä
1.2.2024

Luetaan ääneen

Tänään vietetään maailman ääneen lukemisen päivää.
Ääneen lukeminen avaa kaikille mahdollisuuden tietoon ja tarinoihin lukemisen ja ymmärtämisen vaikeuksista huolimatta.
piirakkapäivä
23.1.2024

Piirakkapäivä

Tänään vietetään kansainvälistä piirakkapäivää!

Piirakkapäivä, eli Pie Day on lähtöisin Amerikasta, jossa
Coloradolainen ydininsinööri Charlie Papazian sai 1970-luvun puolivälissä ajatuksen, että hänen syntymäpäivänsä tunnetaan myös nimellä Pie Day. Vuodesta 1986 lähtien siitä on tullut virallinen juhla.
omaohjaajahetki
17.1.2024

Omaohjaajahetki

Yhteistä tekemistä, juttelua, ulkoilua, shoppailua, kahvilla, kampaajalla tai vaikka taidenäyttelyssä käymistä – omaohjaajahetki on asukkaan ja omaohjaajan yhteistä, asukkaan toiveista lähtöisin olevaa toimintaa.