Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

1

huhtikuu

2021

Pääsiäismunajahti

Kiirastorstaina Palvelukeskus Päivälehdossa etsittiin suklaamunia oikein urakalla. Kimaralaiset etsivät munia talojen pihapiiristä ja Toivolan väki sisätiloista.
munajahti

Kimaran väelle munat oli piilotettu talojen pihapiiriin ja kätköpaikasta oli otettu kuva. Jokainen etsijä sai kuvan, jonka avulla sai lähteä munaa etsimään

hoivakoti-hartola-päivälehto-munajahti
Kuvassa näkyy pieni muovinen leluvene ja kasteluletku. Tuttu paikka.
hoivakoti-hartola-päivälehto-munajahti
Löytyi!

Lopulta kaikki munat löytyivät hyvien vihjeiden ja taitavien etsijöiden ansiosta. Jälkiruoaksi lounaan jälkeen nautimme siis suklaamunia.

Hyvää pääsiäistä!

 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

piirakoita
22.3.2023

Aitoja karjalanpiirakoita

Toimintakeskus Kimaran väki on jo pitkään suunnitellut karjalanpiirakoiden leipomista. Monet kerrat olemme paistaneet riisipiirakoita raakapakasteista, mutta nyt leivoimme ne alusta alkaen itse.
naistenpäivä
8.3.2023

Hyvää naistenpäivää!

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään 8. maaliskuuta. YK:n julistamana sitä vietettiin ensimmäisen kerran vuonna 1975, mutta naistenpäivän historia ulottuu jo 1900-luvun alkuun.
kaikki liikkuu kärry kiertää
31.1.2023

Kaikki liikkuu - kärry kiertää!

Valtakunnallisen Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n Kaikki liikkuu – kärry kiertää! -peräkärry tarjoaa mahdollisuuden erilaisten toimintavälineiden kokeiluun.

Kaikki liikkuu – kärry kiertää -peräkärryn tavoitteena on lisätä tietoa ja kokemuksia siitä, kuinka toimintavälineet voivat kasvattaa osallistumisen mahdollisuuksia vaikeasti vammaisille lapsille ja aikuisille.