Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

16

lokakuu

2020

Pihajuhlat

Järjestimme tiistaina Onnelan, Toivolan ja Kimaran väelle pihajuhlat.
Hernepussin heittoa

Pihajuhlien sisältö oli suunniteltu yhdessä Kimaran väen kanssa. Toiveissa oli ollut mm. tanssia, pihapelejä, virvokkeita ja yhdessäoloa.

pihajumppaa-päivälehto-hartola
Pihajumppaa

Juhlat alkoivat Kimaralaisten tervetuliaissanoilla, jonka jälkeen oli vuorossa tuttujen fysioterapeuttien vetämä pihajumppa. Pihajumpan jälkeen aloitettiin pihapelit kolmessa eri pisteessä. Kokeiltavana oli sählyä, tarkkuusheittoa hernepusseilla, sekä keilapeli.

pihapelejä2-päivälehto-hartola
pihapelejä-päivälehto-hartola
Hernepussin heittoa

Pelien jälkeen siirryttiin nauttimaan makkaraa ja virvokkeita. Makkaraa sai joko suoraan grillistä, tai sitä sai paistaa grillikodassa yhdessä ohjaajan kanssa.

makkaranpaistoa-päivälehto-hartola
makkaranpaistoa

Toivemusiikki soi kaiuttimesta läpi juhlien ja virvokkeiden nauttimisen lomassa alkoi useammalla juhlijalla tanssijalka vipattaa niin, että saimme vielä kunnon tanssitkin aikaiseksi.

tanssia-päivälehto-hartola
Lopuksi tanssittiin

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

syysjamit
8.9.2023

Syysjamit

Saimme kutsun Syysjameihin Sysmän erityisryhmien päivätoiminnalta. Luvassa oli elävää musiikkia, tanssia, herkuttelua ja hauskanpitoa uusien ja vanhojen kavereiden kesken.
kesätyöntekijä
30.6.2023

Kesätyöntekijän puuhia

Meillä päivätoiminnassa oli kahden viikon ajan ohjaajien ja asiakkaiden apuna reipas kesätyttö
päiväkahvit rannalla
21.6.2023

Mattopyykillä

Tänään pakkasimme maitokärryihin muutaman maton, matonpesuvälineet, sekä päiväkahvitarpeet ja suuntasimme läheiselle matonpesupaikalle.