Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

17

kesäkuu

2021

Pihajuhlat

Vietimme Palvelukeskus Päivälehdon perinteisiä pihajuhlia tänäkin kesänä pienimuotoisesti oman väen kesken.
täytekakku

Pihajuhlia vietettiin perinteiseen tapaan Toivolan sisäpihalla. Päivätoiminnan väki oli koristellut juhlapaikan kukkakimpuin ja koivunoksin. Muitakin juhlavalmisteluja oli tehty pitkin viikkoa.

hoivakoti-hartola-päivälehto-lupiinit
Lupiinikimppuja poimittiin juhlapaikalle

Juhlat aloitettiin ruokailulla. Tarjolla oli grillimakkaraa ja erilaisia salaatteja. Ruokailun jälkeen saimme nauttia livemusiikista, kun esiintymään tuli takavuosien tangokuningas Jouni Keronen. Osa nautti musiikista mukavasti istuskellen, toisilla taas tanssijalkaa vipatti kovasti. Musiikin ja tanssimisen lomassa nautittiin virvokkeita ja esitettiin toivebiisejä. Uskaltautuipa muutama rohkea esiintymäänkin yhdessä artistin kanssa.

 hoivakoti-hartola-päivälehto-pihajuhlat
 hoivakoti-hartola-päivälehto-pihajuhlat

Juhlat päättyivät täytekakkukahveihin. Tunnelma oli väsynyt, mutta onnellinen. Ehkä seuraavissa pihajuhlissa juhlitaan jo isommalla porukalla yhdessä omaisten ja muiden läheisten kanssa.

hoivakoti-hartola-päivälehto-pihajuhlat

 

 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

munkit
27.4.2023

Munkkitalkoot

Vappumunkit kuuluvat kevään juhlaan. Munkkien paistaminen on tarkkaa puuhaa, mutta muuten niiden leipominen ei juurikaan eroa pullan leivonnasta. Munkit ovat parhaimmillaan juuri paistettuina, niinpä Toimintakeskus Kimaran väki päätti tänä vuonna leipoa itse munkkeja.
Kirjasto
20.4.2023

Lukuviikko

Lukukeskuksen järjestämää lukuviikkoa vietetään tänä vuonna 17.-23.4.
Vuonna 2023 lukuviikon teema on lukemisen monet muodot.