Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

17

kesäkuu

2021

Pihajuhlat

Vietimme Palvelukeskus Päivälehdon perinteisiä pihajuhlia tänäkin kesänä pienimuotoisesti oman väen kesken.
täytekakku

Pihajuhlia vietettiin perinteiseen tapaan Toivolan sisäpihalla. Päivätoiminnan väki oli koristellut juhlapaikan kukkakimpuin ja koivunoksin. Muitakin juhlavalmisteluja oli tehty pitkin viikkoa.

hoivakoti-hartola-päivälehto-lupiinit
Lupiinikimppuja poimittiin juhlapaikalle

Juhlat aloitettiin ruokailulla. Tarjolla oli grillimakkaraa ja erilaisia salaatteja. Ruokailun jälkeen saimme nauttia livemusiikista, kun esiintymään tuli takavuosien tangokuningas Jouni Keronen. Osa nautti musiikista mukavasti istuskellen, toisilla taas tanssijalkaa vipatti kovasti. Musiikin ja tanssimisen lomassa nautittiin virvokkeita ja esitettiin toivebiisejä. Uskaltautuipa muutama rohkea esiintymäänkin yhdessä artistin kanssa.

 hoivakoti-hartola-päivälehto-pihajuhlat
 hoivakoti-hartola-päivälehto-pihajuhlat

Juhlat päättyivät täytekakkukahveihin. Tunnelma oli väsynyt, mutta onnellinen. Ehkä seuraavissa pihajuhlissa juhlitaan jo isommalla porukalla yhdessä omaisten ja muiden läheisten kanssa.

hoivakoti-hartola-päivälehto-pihajuhlat

 

 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

Popcornii
19.1.2023

Popcorn-päivä

Tänään vietetään maailman popcorn-päivää.

Popcornit ovat kotoisin Amerikasta, jossa ensimmäisinä popcornia valmistivat asteekki-intiaanit. Amerikan intiaanit uskoivat, että henget elävät rauhallisesti maissinjyvien sisällä. Kun jyviä kuumennetaan, henget muuttuvat vihaisiksi ja räjähtävät.
hyvän mielen joulukortti
15.12.2022

Hyvän mielen joulukortti

Osallistuimme tänä vuonna hyvän mielen joulukortti-tempaukseen. Tempauksessa koululuokat ja muut halukkaat voivat jakaa hyvää mieltä jouluisten itse kirjoitettujen postikorttien muodossa.