Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

28

marraskuu

2022

Pikkujoulut

Perjantaiaamu aloitettiin riisipuurolla. Viikon aikana joulu oli hiipinyt kodin nurkkiin; tonttuja, valoja ja muita jouluisia asioita on pikkuhiljaa ilmestynyt tuttuihin paikkoihin ja perjantaina oli ohjelmassa kauan odotetut pikkujoulut.
Pikkujoulut

Esperikoti Päivälehdossa juhlitaan aina kun siihen on tilaisuus. Oman porukan pikkujoulut vietetään perinteisesti molemmissa kodeissa. Perjantaina oli Toivolan pikkujoulut ja Onnelan väki juhli lauantaina.

esperikoti-päivälehto-toimintakeskuskimara-pikkujoulut
Tonttuhattu on ehdoton piikujouluasuste

Aamupäivällä koristelimme vielä asukkaiden kanssa paikkoja, emäntä paistoi joulutorttuja ja iltapäivällä oli aika aloittaa juhliminen.

esperikoti-päivälehto-toimintakeskuskimara-pikkujoulut
Herkuttelua

Joululauluja, mielin määrin herkkuja ja kunnon tonttuilua - niistä oli Toivolan pikkujoulut tehty.

Hyvää pikkujoulun aikaa!

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

kaikki liikkuu kärry kiertää
31.1.2023

Kaikki liikkuu - kärry kiertää!

Valtakunnallisen Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n Kaikki liikkuu – kärry kiertää! -peräkärry tarjoaa mahdollisuuden erilaisten toimintavälineiden kokeiluun.

Kaikki liikkuu – kärry kiertää -peräkärryn tavoitteena on lisätä tietoa ja kokemuksia siitä, kuinka toimintavälineet voivat kasvattaa osallistumisen mahdollisuuksia vaikeasti vammaisille lapsille ja aikuisille.
Popcornii
19.1.2023

Popcorn-päivä

Tänään vietetään maailman popcorn-päivää.

Popcornit ovat kotoisin Amerikasta, jossa ensimmäisinä popcornia valmistivat asteekki-intiaanit. Amerikan intiaanit uskoivat, että henget elävät rauhallisesti maissinjyvien sisällä. Kun jyviä kuumennetaan, henget muuttuvat vihaisiksi ja räjähtävät.