Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

12

joulukuu

2022

Puurojuhla

Joulu on taas, joulu on taas,
kattilat täynnä puuroo

Nyt sitä saa, nyt sitä saa
vatsansa täyteen puuroo.
ryhmäkuva

Puurojuhla on ollut Esperikoti Päivälehdon perinne alusta asti. Viime vuosina puurojuhlan toteutuminen on ollut epävarmaa poikkeusoloista johtuen, mutta tänä vuonna onnistuimme järjestämään juhlan Toivolan asukkaille ja omaisille.

esperikoti-toivola-puurojuhla
Kattaus valmiina

Puurojuhlaan kuuluu tietenkin joulupuurotarjoilu kinkkuvoileipien kera, sekä torttu-ja piparikahvit.

Iltapäivä kuluu rattoisasti jouluisissa tunnelmissa yhdessäolosta nauttien ja kuulumisia vaihtaen. Saattaapa muutama lahjapakettikin vaihtaa omistajaa.

esperikoti-toivola-puurojuhla
Joulupuuro maistuu aina

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

naistenpäivä
8.3.2023

Hyvää naistenpäivää!

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään 8. maaliskuuta. YK:n julistamana sitä vietettiin ensimmäisen kerran vuonna 1975, mutta naistenpäivän historia ulottuu jo 1900-luvun alkuun.
kaikki liikkuu kärry kiertää
31.1.2023

Kaikki liikkuu - kärry kiertää!

Valtakunnallisen Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n Kaikki liikkuu – kärry kiertää! -peräkärry tarjoaa mahdollisuuden erilaisten toimintavälineiden kokeiluun.

Kaikki liikkuu – kärry kiertää -peräkärryn tavoitteena on lisätä tietoa ja kokemuksia siitä, kuinka toimintavälineet voivat kasvattaa osallistumisen mahdollisuuksia vaikeasti vammaisille lapsille ja aikuisille.
Popcornii
19.1.2023

Popcorn-päivä

Tänään vietetään maailman popcorn-päivää.

Popcornit ovat kotoisin Amerikasta, jossa ensimmäisinä popcornia valmistivat asteekki-intiaanit. Amerikan intiaanit uskoivat, että henget elävät rauhallisesti maissinjyvien sisällä. Kun jyviä kuumennetaan, henget muuttuvat vihaisiksi ja räjähtävät.