Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

8

syyskuu

2023

Syysjamit

Saimme kutsun Syysjameihin Sysmän erityisryhmien päivätoiminnalta. Luvassa oli elävää musiikkia, tanssia, herkuttelua ja hauskanpitoa uusien ja vanhojen kavereiden kesken.
syysjamit

Matkaan lähdimme pikkubussilla heti lounaan jälkeen. Väkeä oli Onnelasta, Toivolasta, sekä Kimarasta ja innostunut puheensorina täytti auton kun suuntasimme kohti naapurikuntaa. 

esperikoti-päivälehto-hartola-toimintakeskuskimara-syysjamit-matkalla
Odottavin mielin kohti syysjameja

Olipa kivat jamit! Harmonikkamusiikin tahdissa tanssittiin niin valssia kuin hiukan vauhdikkaampiakin tansseja. välillä huilattiin katsomon puolella, tai käytiin nauttimassa puffetin antimista. Puffettiin olikin panostettu; tarjolla oli monenlaisia makeita ja suolaisia herkkuja ja tietenkin kahvia ja mehua. pienin tauon jälkeen jaksoikin taas tanssia lisää.

esperikoti-päivälehto-hartola-toimintakeskuskimara-syysjamit-

Aina on hauska päästä hiukan irtautumaan kotikuvioista ja mikäpä olisi hauskempaa kuin tavata tuttuja vuosien takaa, tutustua uusiin ihmisiin ja tanssia sydämensä kyllyydestä.

esperikoti-hartola-päivälehto-syysjamit

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

Halloweenjuhlat
31.10.2023

Halloweenbileet

Meillä Esperikoti päivälehdossa vietetään joka vuosi halloweenjuhlia. Juhlien järjestämisvastuu kiertää vuorovuosin Toivolan, Onnelan ja Kimaran välillä. Tänä vuonna juhlat vietettiin Toivolassa.
Haravointia
6.10.2023

Syksyisiä puuhia

Hallainen viitta heilahtaa
ja tuntuu kirpeä tuoksu.
Koivusta lehti putoaa
ja tieltä kuuluu juoksu.
Kautta kylmän nenänpääni,
se on syksyn ääni.