Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

3

helmikuu

2022

Talven touhuja

Nyt on kunnon talvikelit ja olemmekin nauttineet Palvelukeskus Päivälehdon väen kanssa talviulkoilusta.
pulkkamäessä

Hyvä pulkkamäki löytyy ihan naapurista, Sorikselta. Päivätoiminnan väki ottaa usein pulkat mukaan päivälenkille ja lenkin päätteeksi kaikki hurjapäät saavat käydä ottamassa kunnon vauhdit Soriksen rinteestä. Jonain päivänä pakkaamme mukaan mehut ja makkarat ja lähdemme mäenlaskuun oikein kunnolla.

​hoivakoti hartola päivälehto potkukelkka

Toissapäivänä teimme lumienkeleitä. Lunta on nyt niin paljon, että lumeen uskaltaa tutussa turvalliseksi tiedetyssä kotipihassa vain kaatua. Se on ihanan jännittävää. Koko matka Onnelan päätyovelta Toivolaan asti on nyt täynnä erilaisia enkeleitä.

hoivakoti hartola päivälehto lumienkelit
Lumienkeleitä valmistuu

Viikonlopuksi onkin luvattu lisää lunta!

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

piirakoita
22.3.2023

Aitoja karjalanpiirakoita

Toimintakeskus Kimaran väki on jo pitkään suunnitellut karjalanpiirakoiden leipomista. Monet kerrat olemme paistaneet riisipiirakoita raakapakasteista, mutta nyt leivoimme ne alusta alkaen itse.
naistenpäivä
8.3.2023

Hyvää naistenpäivää!

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään 8. maaliskuuta. YK:n julistamana sitä vietettiin ensimmäisen kerran vuonna 1975, mutta naistenpäivän historia ulottuu jo 1900-luvun alkuun.
kaikki liikkuu kärry kiertää
31.1.2023

Kaikki liikkuu - kärry kiertää!

Valtakunnallisen Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n Kaikki liikkuu – kärry kiertää! -peräkärry tarjoaa mahdollisuuden erilaisten toimintavälineiden kokeiluun.

Kaikki liikkuu – kärry kiertää -peräkärryn tavoitteena on lisätä tietoa ja kokemuksia siitä, kuinka toimintavälineet voivat kasvattaa osallistumisen mahdollisuuksia vaikeasti vammaisille lapsille ja aikuisille.