Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

8

lokakuu

2021

Täytetään tyhjät ikkunat-projekti

Palvelukeskus Päivälehdon väkeä pyydettiin mukaan Hartolassa järjestettävään Täytetään tyhjät ikkunat-projektiin. Nyt Toimintakeskus Kimaran ja liikkuvan päivätoiminnan asiakkaiden töitä on esillä Pullapaja-kahvilan seinillä ja ikkunoissa.
täytetään tyhjät ikkunat

Tiistaina pakkasimme mukaamme tauluja, seinätekstiilejä, huovutustöitä ja muita tekemiämme käsitöitä ja lähdimme rakentamaan näyttelyä Pullapajaan. 

hoitokoti hartola pullapaja näyttely kimara

Iltapäivällä viimeistelimme näyttelyn vielä muutamalla työllä ja kerroimme töistämme muutamalla sanalla myös paikallislehden toimittajalle. Näyttely tulee olemaan pystyssä ehkä jopa kolme kuukautta ja aiomme tänä aikana hiukan vaihtaa töitä niin, että nyt vallitseva syksyinen teema alkaa saada talvisia ja jouluisiakin vivahteita.

hoitokoti hartola täytetään tyhät ikkunat kimara
omia töitä ihastelemassa

Tänään kävimme päiväkävelyllä ihastelemassa omia töitämme. Olipa paikalla muutama muukin niitä tutkailemassa. Ensi viikolla käymme katsomassa myös sisätiloissa olevia töitämme päiväkahvittelun merkeissä tietenkin.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

Popcornii
19.1.2023

Popcorn-päivä

Tänään vietetään maailman popcorn-päivää.

Popcornit ovat kotoisin Amerikasta, jossa ensimmäisinä popcornia valmistivat asteekki-intiaanit. Amerikan intiaanit uskoivat, että henget elävät rauhallisesti maissinjyvien sisällä. Kun jyviä kuumennetaan, henget muuttuvat vihaisiksi ja räjähtävät.
hyvän mielen joulukortti
15.12.2022

Hyvän mielen joulukortti

Osallistuimme tänä vuonna hyvän mielen joulukortti-tempaukseen. Tempauksessa koululuokat ja muut halukkaat voivat jakaa hyvää mieltä jouluisten itse kirjoitettujen postikorttien muodossa.