Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

11

toukokuu

2022

Unelmien liikuntapäivä

Koko Suomen yhteistä liikkumisen juhlapäivää, Unelmien liikuntapäivää, vietettiin jälleen 10.5.! Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen päivä, johon kuka tahansa voi osallistua.
ulkoliikuntaa

Meillä Palvelukeskus Päivälehdossa unelmien liikuntapäivää vietettiin keväisessä metsässä samoillen ja heräävästä luonnosta nauttien. Tutkimusten mukaan luonnossa liikkumisella ja jo pelkällä luonnossa oleskelulla on monia positiivia vaikutuksia terveyteen ja hyvinvointiin.  

​​hoivakoti-hartola-päivälehto-unelmienliikuntapäivä

Liikehallinta kehittyy vaihtelevassa maastossa liikkuen. Erilaiset alustat kuten mättäät, kivet, kannot ja puun juuret tuovat hyvää haastetta tasapainolle, koordinaatiolle, ketteryydelle ja muille liikehallintakyvyille. 

Toimintakeskus Kimaran väen kanssa keskustelimme erilaisista liikuntaharrastuksista; mitä harrastuksia Kimaran väellä on tai on ollut ja mitä kukin haluaisi kokeilla. Ehkäpä pääsemme vielä toteuttamaan joitain toiveita.

 

 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

Halloweenjuhlat
31.10.2023

Halloweenbileet

Meillä Esperikoti päivälehdossa vietetään joka vuosi halloweenjuhlia. Juhlien järjestämisvastuu kiertää vuorovuosin Toivolan, Onnelan ja Kimaran välillä. Tänä vuonna juhlat vietettiin Toivolassa.
Haravointia
6.10.2023

Syksyisiä puuhia

Hallainen viitta heilahtaa
ja tuntuu kirpeä tuoksu.
Koivusta lehti putoaa
ja tieltä kuuluu juoksu.
Kautta kylmän nenänpääni,
se on syksyn ääni.