Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

5

helmikuu

2021

Väriä elämään lumipolun varrelta

Olemme jäädyttäneet Kimarassa vesiväreillä värjättyä vettä maito- ja piimätölkeissä.
Jäätaidetta

Pakkanen paukkuu ja viime syksynä aloiteltu aistipolku on lumen alla. Tallasimme samalle reitille lumipolun. Lumipolun tekeminen oli myös hyvää ja hauskaa tasapainoharjoittelua: kapealla polulla, upottavassa lumessa ei ole aina helppo kävellä. Onneksi pehmeään lumeen on turvallista tupsahtaa nurin.

Värjäsimme vettä erivärisillä vesivärinapeilla ja kaadoimme värjätyt vedet tyhjiin maito- ja piimätölkkeihin. yön aikana niistä on jäätynyt hienoja jääharkkoja. näillä värillisillä jääharkoilla olemme koristelleet lumipolkuamme.

esperi-hoivakoti-hartola-päivälehto-kimara-jäätaidetta

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

piirakoita
22.3.2023

Aitoja karjalanpiirakoita

Toimintakeskus Kimaran väki on jo pitkään suunnitellut karjalanpiirakoiden leipomista. Monet kerrat olemme paistaneet riisipiirakoita raakapakasteista, mutta nyt leivoimme ne alusta alkaen itse.
naistenpäivä
8.3.2023

Hyvää naistenpäivää!

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään 8. maaliskuuta. YK:n julistamana sitä vietettiin ensimmäisen kerran vuonna 1975, mutta naistenpäivän historia ulottuu jo 1900-luvun alkuun.
kaikki liikkuu kärry kiertää
31.1.2023

Kaikki liikkuu - kärry kiertää!

Valtakunnallisen Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n Kaikki liikkuu – kärry kiertää! -peräkärry tarjoaa mahdollisuuden erilaisten toimintavälineiden kokeiluun.

Kaikki liikkuu – kärry kiertää -peräkärryn tavoitteena on lisätä tietoa ja kokemuksia siitä, kuinka toimintavälineet voivat kasvattaa osallistumisen mahdollisuuksia vaikeasti vammaisille lapsille ja aikuisille.