Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

14

helmikuu

2022

Ystävänpäivätanssit

Vietimme Palvelukeskus Päivälehdossa ystävänpäivää tanssiaisten merkeissä.
ystävykset

Aloitimme ystävänpäiväntanssiaisten valmistelut Toimintakeskus Kimarassa jo hyvissä ajoin. Olimme nimittäin luvanneet tehdä rusettitanssiaisten tapaan toteutettaviin tanssiaisiin jonkinlaiset tanssiparin tunnistusvälineet. Meiltä löytyi runsain määrin käsittelemättömiä ohuita puukiekkoja, joita sitten maalasimme ja päällystimme erilaisilla kuvilla. Jokaista kiekkoa tehtiin tietysti kaksi samanlaista.

hoivakoti hartola päivälehto kimara maalaushommat
hoivakoti hartola päivälehto kimara kiekot
Maalattuihin kiekkoihin liimattiin kivoja kuvia

Ystävänpäivätansseissa jokainen sai nostaa itselleen korista kiekon ja etsiä ystävän ja mahdollisen tanssiparin kiekossa olleen kuvan perusteella. Oikeastihan koko talo oli täynnä ystäviä ja tanssiparinkin sai valita vapaasti tai tanssia sai yksin tai vaikka isommalla porukalla, mutta olihan oman parin etsiminen silti jännää puuhaa.

hoivakoti hartola päivälehto kimara juhlamiehet
Missähän mahtaisi olla näiden herrojen parit

 

hoivakoti hartola päivälehto kimara tanssitaan
Tanssia voi parin kanssa tai ilman ja tyyli on vapaa.

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ! 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Päivälehto, Hartola

Popcornii
19.1.2023

Popcorn-päivä

Tänään vietetään maailman popcorn-päivää.

Popcornit ovat kotoisin Amerikasta, jossa ensimmäisinä popcornia valmistivat asteekki-intiaanit. Amerikan intiaanit uskoivat, että henget elävät rauhallisesti maissinjyvien sisällä. Kun jyviä kuumennetaan, henget muuttuvat vihaisiksi ja räjähtävät.
hyvän mielen joulukortti
15.12.2022

Hyvän mielen joulukortti

Osallistuimme tänä vuonna hyvän mielen joulukortti-tempaukseen. Tempauksessa koululuokat ja muut halukkaat voivat jakaa hyvää mieltä jouluisten itse kirjoitettujen postikorttien muodossa.