Esperi Hoitokoti Palomäki, Jämsä

Kuulumisia
Esperi koti Palomäki. Joulun vietto.
17.12.2020

Pikkujoulun viettoa

Palomäen pikkujouluja vietettiin tänä vuonna poikkeusjärjestelyin. Juhla järjestettiin porrastetusti jakamalla asukkaat ja ohjaajat kahteen ryhmään, jolloin turvavälit ja kokoontumisrajoitukset pystyttiin huomioimaan. Juhlan kruunasi yllätysvieras, joka saapui tänä vuonna Palomäen takaterassille asukkaita tervehtimään. Ulkona ei tarvinnut palella...siitä huolen piti lämmin glögi ja pukin pitämä joulujumppa.
Esperi koti Palomäki. Piparin leivonta.
16.12.2020

Piparitalkoot

Palomäen päivätoiminnassa leivoimme tänään pipareita huomisia pikkujouluja varten. Piparitalkoisiin osallistui seitsemän ahkeraa leipuria, ja pipareita valmistuikin suuri määrä. Huomenna jatkamme pikkujoulujen valmistelua piparien koristelulla ja joulutorttujen leivonnalla.
Esperi koti Palomäki. Jouluverhojen silitys.
4.12.2020

Jouluvalmisteluja

Palomäessä olemme valmistelleet asukkaiden yhteiskäytössä olevia tiloja joulun tuloon. Ruokailutiloihin on vaihdettu jouluverhot, ikkunoihin ripustettu joulutähdet ja pöytiä koristeltu tontuin ja lyhdyin.
Esperi koti Palomäki. Jämsä. Hevihaaste.
26.11.2020

Puoli kiloa päivässä

Tällä viikolla meillä on puhuttu ravitsemuksesta. Palomäessä vieraili ravitsemusterapeutti, jonka tapaamisen jälkeen käynnistimme hevihaasteen. Haasteen tarkoituksena on kannustaa asukkaita lisäämään kasvisten ja hedelmien syöntiä.
Esperi koti Palomäki. Makumatkalla.
17.11.2020

Makumatkalla

Tänä syksynä Palomäen päivätoiminnassa on tehty makumatkoja eri puolille maailmaa. Päivätoiminnan kokkikerhossa on valmistettu asukkaiden valitsemien maiden ruokia. Matkumatkalle on päästy jo USA:aan, Englantiin, Thaimaahan ja Gambiaan.
Esperi koti Palomäki. Asukaskokous.
6.10.2020

Asukaskokouksessa pohditaan ja päätetään yhdessä asioista

Palomäessä järjestetään asukaskokous kahden viikon välein, joka toinen tiistai. Kokouksessa käsitellään yhteisiä asioita kuten tulevia tapahtumia, yhteisiä pelisääntöjä, toisten huomioimista sekä kerrotaan toiveista ja annetaan palautetta.
Esperi koti Palomäki. Puolukkametsässä.
28.9.2020

Puolukkametsässä

Palomäen päivätoiminnassa olemme tämän syksyn aikana käyneet useamman kerran puolukassa. Löysimme hyviä puolukkametsiä, mutta marjasaalis jäi kuitenkin kehnoksi. Joku oli ehtinyt käydä keräämässä marjat ennen meitä.
Esperi koti Palomäki. Jämsä. Kuntoilu.
4.9.2020

Ulkopunttiksella

Perjantaina kävimme päivätoimintaryhmän kanssa tutustumassa Maakkulan ulkokuntosaliin. Alkulämmittelynä toimi kahden joukkueen viestijuoksu, jonka jälkeen siirryimme testaamaan kuntoilulaitteita. Lopputreeneissä tarvittiin jo koko ryhmän voimia pystypunnerrusten tekoon.
Esperi koti Palomäki. Jämsä. Avitus rock.
2.9.2020

Avitusrock 2020

Avitusrockissa meiningistä vastasi tänä vuonna Rujo Katras, Viimeinen kevät ja Pelle Miljoona. Poikkeusolojen vuoksi festarit siirtyivät alkukesästä alkusyksyyn. Osallistujien turvallisuus oli tapahtumassa huomioitu mm. riittävillä turvaväleillä, suu-nenäsuojainten käytöllä ja hyvällä käsihygienialla.
Esperi koti Palomäki. Jämsä Erityisliikkujien kesäpäivä.
27.8.2020

Erityisliikkujien kesäpäivä

Osallistuimme tänäkin vuonna erityisliikkujien kesäpäivään, jossa oli tarjolla monipuolinen kattaus eri ulkoliikuntamuotoja. Erityisliikkujien päivässä pääsi mm. ajamaan fatbikella ja polkuautolla, pelaamaan frisbeegolfia, sählyä ja rantalentopalloa sekä kokeilemaan tanssia, sirkusta ja suunnistusta. Jos liikunta ei innostanut, niin päivän sai mukavasti kulumaan rapsuttelemalla kaverikoiria.
Esperi koti Palomäki. kahvilla.
16.8.2020

Kahvilla kavereiden kanssa

Palomäen lähistöltä löytyy useampia kahviloita, joissa on mukava käydä herkuttelemassa ja viettämässä aikaa kavereiden kanssa.
Katso lisää