Esperi Hoitokoti Palomäki, Jämsä

Kuulumisia
Esperi koti Palomäki. Jämsä. Kuntoilu.
4.9.2020

Ulkopunttiksella

Perjantaina kävimme päivätoimintaryhmän kanssa tutustumassa Maakkulan ulkokuntosaliin. Alkulämmittelynä toimi kahden joukkueen viestijuoksu, jonka jälkeen siirryimme testaamaan kuntoilulaitteita. Lopputreeneissä tarvittiin jo koko ryhmän voimia pystypunnerrusten tekoon.
Esperi koti Palomäki. Jämsä. Avitus rock.
2.9.2020

Avitusrock 2020

Avitusrockissa meiningistä vastasi tänä vuonna Rujo Katras, Viimeinen kevät ja Pelle Miljoona. Poikkeusolojen vuoksi festarit siirtyivät alkukesästä alkusyksyyn. Osallistujien turvallisuus oli tapahtumassa huomioitu mm. riittävillä turvaväleillä, suu-nenäsuojainten käytöllä ja hyvällä käsihygienialla.
Esperi koti Palomäki. Jämsä Erityisliikkujien kesäpäivä.
27.8.2020

Erityisliikkujien kesäpäivä

Osallistuimme tänäkin vuonna erityisliikkujien kesäpäivään, jossa oli tarjolla monipuolinen kattaus eri ulkoliikuntamuotoja. Erityisliikkujien päivässä pääsi mm. ajamaan fatbikella ja polkuautolla, pelaamaan frisbeegolfia, sählyä ja rantalentopalloa sekä kokeilemaan tanssia, sirkusta ja suunnistusta. Jos liikunta ei innostanut, niin päivän sai mukavasti kulumaan rapsuttelemalla kaverikoiria.
Esperi koti Palomäki. kahvilla.
16.8.2020

Kahvilla kavereiden kanssa

Palomäen lähistöltä löytyy useampia kahviloita, joissa on mukava käydä herkuttelemassa ja viettämässä aikaa kavereiden kanssa.
Esperi koti Palomäki. Merkkiniemen juhlintaa.
22.7.2020

Merkkiniemen merkkipäivä

Palomäessä on ollut tapana juhlistaa asukkaidemme syntymäpäiviä kakkukahvien merkeissä. Näiden juhlien lisäksi olemme tänä vuonna päässeet juhlimaan myös kolmea työntekijäämme, jotka ovat täyttäneet pyöreitä. Heinäkuussa juhlinnan kohteena oli yksikönpäällikkömme Sini Merkkiniemi.
Esperi koti Palomäki. Grilliruokaa.
3.7.2020

Grilli kuumaksi!

Palomäen grillikausi avattiin vapun jälkeen kun takaterassille hankittiin vanhan pallogrillin tilalle uusi grilli. Grilli onkin ollut käytössä pitkin kesää ja käyttö varmasti lisääntyy, kun myös terassi heinäkuun aikana tullaan uusimaan.
Hoivakoti Palomäki. Jämsä. Kuntoilu.
12.5.2020

Jaksaa, jaksaa...

Toukokuussa olemme käyneet kohottamassa kuntoa Jämsän Pukinvuoreen rakennetuissa kuntoiluportaissa. Samalla on nautittu keväisestä luonnosta ja laskettu keskittyneesti portaiden oikeaa määrää.
Hoivakoti Palomäki. Jämsä. Vappu.
30.4.2020

Juhlahumua

Palomäessä riitti vappuaattona juhlittavaa! Vapun lisäksi vietimme pitkäaikaisen työntekijämme 50-vuotissyntymäpäiviä.
Katso lisää