Esperi Hoitokoti Pappilankoti, Joutseno

Hoitokoti Pappilankoti Joutseno
23.12.2021

Joulujuhla 2021

Vietimme keskiviikkona Pappilankodilla joulujuhlaa. Tänäkin vuonna joulujuhla järjestettiin oman porukan kesken koronatilanteesta johtuen. Ohjelmassa meillä oli asukkaille tuttu seiminäytelmä, jota olimme ahkerasti menneiden viikkojen aikana harjoitellut.
HoitokotiPappilankotiJoutseno
5.12.2021

Tippe-tonttu on täällä taas!

Kuten edellisenä vuonna, on Tippe-tonttu saapunut taas Pappilankotiin. Aamuisin se on tehnyt jos jonkin näköisiä kepposia ja temppuja! Pappilankodissa on iso, itse tehty joulukalenteri, jonka luukkuihin jokainen voi vuorollaan kurkistaa.

Tänä vuonna joulun ajan juttuihin kuuluu kesällä paperimassasta tehty poro. Alun perin kesällä suunniteltiin kirahvia aistihuoneeseen, mutta suunnitelmat muuttuivat. Saimme Pappilankotiin hienon poron!
Hoitokoti Pappilankoti Joutseno
19.12.2020

Pappilankodin arkea ja juhlaa

Pappilankodin arjessa näkyy lämminhenkisyys ja yhdessä tekemisen ilo. Koostimme videon lähiviikkojen askareistamme, jossa näkyy tällä hetkellä joulun odotus ja valmistelu vahvasti. Juhlapyhien odotus ja valmistelu on iso osa kodin toimintaa ja asiakkaat ovat mielellään osallisena pyhien valmistelussa. Videon avulla haluamme välittää teille kodimme arkea ja juhlaa ja kenties videon avulla pääsette lähemmäs meitä näin poikkeusaikana.
hoitokoti Pappilankoti Joutseno
15.12.2020

Joulua kohti!

Pappilankodissa jouluvalmisteluja tehdään jo täydellä tohinalla. Joulun ruokatarjoilua sekä ohjelmaa suunnitellaan innolla ja ohjaajilla on salaperäisiä touhuja. Pappilankodissa joulun viettoon panostetaan joka vuosi aktiivisesti ja valmistelut alkavat jo marraskuun puolella. Joulu on meille tärkeää aikaa ja se myös näkyy ja kuuluu! Olemme viettäneet ihanan tunnelmallisia hetkiä myös pihapiirissämme joka sekin on saanut kauniin jouluisen ilmeen. Tallustelipa pihallamme eräänä iltana myös Joulupukin tärkein apulainen Petteri Punakuono!
Hoitokoti Pappilankoti Joutseno
9.12.2020

Tippe-tontun puuhia!

Joulukuu etenee vauhdilla kohti aattoa ja Pappilankodissa on tiiviisti seurattu Tipen puuhia. Jo tähän mennessä Tippe on viihdyttänyt asiakkaita erilaisilla tempauksillaan. Mitähän vielä ehtii tapahtuakkaan ennen aattoa?