Esperi Hoitokoti Pappilankoti, Joutseno

Esperi Hoitokoti Pappilankoti
1.5.2023

Perjantai-illan huumaa

Perjantaina Pappilankodin aistihuoneessa laulu raikui tunnelma oli katossa. Vapuksi taloon hommattiin musalaitteeksi kunnon Partyboxi, jolla onnistuu Karaoke-laulut taustoineen. Useampi laulaja esitteli meille laulutaitojaan!
Hoitokoti Pappilankoti Joutseno
24.8.2022

Hyvän mielen festareilla

Kesään kuuluu festarit ja niinpä Pappilankodistakin suunnattiin Lappeenrantaan Hyvän mielen festareille. Hyvän mielen festareilla esiintyi paikallisia bändejä ja meno oli mukavaa. Mukana festareilla olivat musisoimassa Loyal Company, Suuret Setelit, Oiva OnemustFall, Miriam sekä No Man´s Band.
hoitokoti Pappilankoti Joutseno
28.8.2021

Kesäjuhlat 2021

Meillä Pappilankodissa vietettiin perinteiset kesäjuhlat tuttuun tapaan. Tällä kertaa juhlittiin ihan vain omalla porukalla, sillä koronarajoitukset vaikuttavat edelleen toimintaamme. Juhlajärjestelyihin panostimme aivan yhtä paljon kuin ennen koronaakin. Päivätoiminnassa harjoiteltiin nukketeatteri- ja musiikkiesitys ja rakennettiin hulppeat lavasteet juhlaa varten. Kutsukortitkin jo teimme. Ne postitetaan sitten, kunhan koronasta päästään ja voimme taas kutsua juhliimme kodin ulkopuolista juhlayleisöä.
Tällä kertaa kesäjuhlat vietettiin sisätiloissa. Sää oli juhlapäivänä tuulinen ja vaarana oli, että lavasteet voisivat keikahtaa nurin. Juhlaohjelman ensimmäinen osio, nukketeatteri, esitettiin Pappilankodin aistihuoneessa. Esitys olikin suorastaan loistava! Aiheena käsiteltiin toisen huomioimista ja ystävällisyyttä.

Nukketeatteriesityksenjälkeen juhlaväki siirtyi olohuoneen puolelle, jossa tilaa oli runsaammin musiikki- ja tanssiesitystä varten. Kuulimme ja näimme kattavan valikoiman suosituimmista suomalaisista artisteista.

Juhliimme kuuluu perinteisesti notkuvat ruokapöydät. Kesäjuhlissa meillä on aina tarjolla grillimakkaraa ja maukkaita salaatteja. Niin ja lopuksi tietenkin kakkukahvit!