Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Pappilankoti, Joutseno

26

huhtikuu

2021

Aistihuone on vihdoin valmis!

Haimme viime vuonna Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Karjalan rahaston apurahaa teemalla "taidetta hoitolaitoksiin". Meille myönnettiin apuraha, jonka avulla toteutimme Pappilankotiin aistihuoneen asukkaidemme iloksi. Voimme nyt syystäkin onnitella itseämme, valmista tuli!

Aistihuoneemme toteutus oli pitkä ja mielenkiintoinen prosessi, johon Pappilankodin asukkaat osallistuivat suunnittelusta aina toteutukseen asti. Yhdessä tekeminen on mukavaa ja vieläpä yhteiseksi iloksi! Suosittelemme lämpimästi osallistumista tämäntyyppisiin toimintoihin ja hakemaan rohkeasti apurahoja avustuksia! Kyllä kannattaa!
hoitokoti Pappilankoti Joutseno

Kodin kuulumisten lopussa on videolinkki, jossa esitellään Pappilankodin aistihuoneen monipuolisia toimintoja. Aistihuonetta voi käyttää usealla eri tavalla yksilö-tai ryhmätuokioissa. Käytämme monipuolisesti eri aistitoimintoja tukevia aktiviteetteja asiakkaiden erityispiirteet ja -toiveet huomioiden.  Aistihuoneessamme on mahdollisuus virittäytyä tunnelmasta toiseen, välillä rauhoittuen tai kehon ja mielen tuntemuksia vahvistaen.

Hoitokoti Pappilankoti Joutseno
Plasmapallo on yksi aistihuoneen jännittävistä elementeistä. Hankimme apurahan turvin aistihuoneeseemme lisäksi mm. videoprojektorin, laadukkaat äänentoistolaitteet sisältäen subwooferin (jonka avulla voi hyvin aistia matalampiakin ääniä), tähtitaivas- ja aaltoprojektorit, koriste- ja kohdevaloja, tuoksudiffuusorin, sisustustekstiilejä, tekokasveja, korituolit, naamiointiverkkoa ym.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hyväksythän markkinointievästeet sivuston vasemman alakulman evästerattaasta nähdäksesi sisällön.
Tässä Pappilankodin aisitihuoneen esittelyvideo, olkaa hyvä!

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Pappilankoti, Joutseno