Esperi Hoitokoti Puotikatu, Lahti

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

1

tammikuu

2020

Marraskuun ja joulukuun tunnelmia

pihlaja

Marraskuun puolella saimme nauttia pikkupakkasista, sekä muutamista vähälumisista päivistä. Joulua kohti mentäessä huomio kiinnittyi tuleviin joulujuhliin, jouluruokiin ja vuodenvaihteeseen. Tunnelma taloilla oli paikoin odottava, tuleeko joulupukki, monelta hän saapuu, entäs lahjat?

Itsenäisyyspäivänä asukkaamme nauttivat lounasta Punaisessa talossa.

kattaus
Itsenäisyyspäivän juhlalounaan kattausta

Joulun alla vietimme vielä joulujuhlaa eriksensä, laulaen kauneimpia joululauluja ja herkutellen asiaankuuluvia leivonnaisia.

Uutena vuotena katselimme raketteja, kaupasta löysimme hiljaisia ilotulitteita, mitä oli ilo katsella iltakuuden jälkeen pihalla.

 

Ihanaa vuoden alkua itse kullekin, päivät valoistuvat hiljalleen ja katsetta suunnataan kohti kevään tulevia tapahtumia.

 

11

marraskuu

2019

Ensilumesta nauttien

lunta

Saimme täällä Lahdessa hetken ihastella, miltä piha näyttää kun lunta sataa. Tunnelmallinenhan se on, etenkin kun pihaan olemme saaneet valoja laitettua.

Punaisen talon toimintatiloissa juhlimme Halloweeniä, tarjolla oli pitsaa, kakkua, sipsejä, karkkeja, salaattia ja muuta hyvää. Teemaan sopiva musiikki soi, kummituksia, hämähäkkejä ja mörköjä riitti. Juhlia oli hyvä tovi valmisteltu, ja myös odotettu, ennen kuin lähdemme suuntaamaan katseitamme joulukuuta kohti.

22

lokakuu

2019

Syksy saapuu

Lehdet kellastuvat ja hiljalleen putoilevat, kuulaat syyspäivät ja koleat sateet ovat saapuneet.

Syksyn merkeissä meillä valmistaudutaan jo Halloween-juhliin.

Päivätoiminnan rakennus koristellaan kummituksin, hämähäkein ja muilla kammotuksilla ja tuon juhlan herkkujakin on jo mietitty.

Pihapiiriä valaisemme pienin valoin, kesäkukkaset ovat vaihtuneet Callunoihin, joiden toivomme kestävän kauniina myös talven yli.

piha
Sinisen ja vihreän talon edustaa iltahämärällä.