Esperi Hoitokoti Savolanmutka, Kuopio

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

21

elokuu

2019

Urheilupäivä

Kuopiossa on paljon lähiliikuntapaikkoja. Viime viikolla kävimme ensimmäistä kertaa Saaristokaupungissa sijaitsevassa liikuntapaikassa. Lämmittelimme juoksuradalla kävellen ja juosten. Sen jälkeen kuntoilimme kuntoilulaitteissa. Sää oli ihanan aurinkoinen ja lämmin ja mehu maistui kuntoilun jälkeen. Totesimme, että tänne tullaan uudestaankin!

 

Hoivakoti Savolanmutka urheilupäivä

16

elokuu

2019

Kansainväliset suurmarkkinat Kuopiossa

Tänään kävimme porukalla kansainvälisillä suurmarkkinoilla Kuopion torilla. Torilla oli paljon nähtävää ja ihmisiä oli paljon liikkeellä. Maistelimme monia erilaisia juustoja, muikkuja ja jäätelöä. Taisipa joku ostaa kotiinkin herkkuja viikonlopuksi!

 

Hoivakoti Savolanmutka markkinat

9

elokuu

2019

Kesäisiä hetkiä Savolanmutkassa

Kesä on vierähtänyt nopeasti Savolanmutkassa ja on asukkaiden aika palata takaisin päivätoiminnan pariin, vaikka loma olisikin saanut jatkua vielä pidempään.

Lomalle mahtui paljon ulkoilua, rentoutumista, kuumia helteitä ja herkuttelua. Mansikat olivat kovassa huudossa!

Kuumat säätkään eivät paljoa asukkaita hetkauttaneet, sillä saimme Savolanmutkaan aivan tuliterät ilmalämpöpumput! Nyt pysyy lämpötila sisällä mukavan viileänä ja asukkaat saavat nauttia lämmöstä siellä missä siitä kuuluukin nauttia - eli ulkona, auringonpaisteessa.
Hoivakoti Savolanmutka Mölkky
Mölökkyä!
Hoivakoti Savolanmutka mansikka kakku
Mansikkakakkua.. Nam....
Hoivakoti Savolanmutka Mansikkaa
... ja mansikoita...