Esperi Hoitokoti Savolanmutka, Kuopio

Kuulumisia
Hoitokoti Savolanmutka grillausta
29.4.2020

Savolanmutkan kuulumisia

Savolanmutkassa on alkuviikosta koristeltu kotia - ilmapalloja, serpentiiniä ja itse tehtyjä vappuhuiskia! Simat ja munkit odottaa jo valmiina. Grillikausi on avattu, kylmästä säästä huolimatta. Mutta ainahan on hyvä sää grillata!
10.3.2020

Tiistai-illan rentoutus

Näissä tunnelmissa vietimme Savolanmutkassa tiistai-iltaa

- yhdessä rentoutuen, hieroen ja musiikkia kuunnellen.
5.3.2020

Kuulumisia hiihtolomaviikolta

Hiihtolomaviikon kunniaksi Savolanmutkassa toteutettiin asukkaiden toivomuksia. On leivottu salmiakkijuustokakkua omalla reseptillä, katsottu elokuvia, kuntoiltu ja saunottu. Lumiakin päästiin taas luomaan sään muuttuessa talvisemmaksi.
10.2.2020

Konsertissa musiikkikeskuksella

Viime viikolla kävimme konsertissa musiikkikeskuksella. Kuopion kaupungin orkesteri soitti klassista musiikkia johdattaen eri tunnelmiin ja eri aikakausille. Musiikkiin yhdistyi tarina, johon yleisö pääsi osallistumaan ilmaisten tunteitaan vapaasti. Olemme olleet aiemminkin kuuntelemassa kaupungin orkesterin soittoa - joka kerta se on yhtä vaikuttavaa ja kaikki keskittyvät kuuntelemaan upeaa musiikkia!
2.2.2020

Lumitöitä

Talvi palasi Savoon ja pääsimme viikonloppuna pihalle tekemään lumitöitä. Yhteistyössä teimme myös lumiukon pihaa koristamaan.
23.1.2020

Karva-Kaverit vierailulla

Savolanmutkassa kävi Karva-Kaverit vierailulla. Asukkaat pääsivät silittämään koiraa ja yksi jopa rohkeni pitämään frettiä sylissään. Innolla odotamme Karva-Kavereiden seuraavaa vierailua kotiimme!
22.1.2020

Tule kuulemaan huomisen hoivasta!

Viime keväänä Esperi perusti alan asiantuntijoista koostuvan Laaturyhmän. Ryhmän tavoitteeksi asetettiin Esperin toiminnan puolueeton arvioiminen ja kehittäminen ja sitä kautta myötävaikuttaminen myös kansallisten hoivan laadun kriteerien kehittämiseen.
23.12.2019

Joulun rauhaa

Tumma taivas jouluyönä,
tähdet tuikkii valovyönä.
Ilmassa on ripaus taikaa,
rauhallista joulun aikaa!
19.12.2019

Jouluyllätys

Savolanmutkan asukkaat kokivat yllätyksen tällä viikolla - joulutonttu kävi vierailulla ja toi jokaiselle S-ryhmän lahjakortin. Lisäksi asukkaat saivat yhteiseen käyttöön tietokoneen! Lahjoittajana toimi Kuopiolainen itc.fi.
2.12.2019

Jouluvalmisteluja

Viikonloppuna oli ensimmäinen adventtisunnuntai. Niinpä päätimme laittaa vähän jo joulua Savolanmutkan kotiimme. Iloinen tonttujoukko koristeli joulukuusen punaisen ja kullan värein - lopputulos on upea! Tästä voi joulun odotus alkaa!
31.10.2019

Savolanmutkan syysjuhla

Vietimme Savolanmutkan syysjuhlaa lokakuun viimeinen päivä. Kallaveden seurakunnan pappi ja kanttori tulivat pitämään hartaushetken, jossa lauloimme monia tuttuja virsiä. Mukana oli myös asukkaiden läheisiä. Lopuksi joimme pullakahvit.
Katso lisää