Esperi Hoitokoti Savolanmutka, Kuopio

teatteri
23.5.2022

Teatterihommia!

Viime viikolla asukkaat pääsivät tutustumiskierrokselle Kuopion kaupunginteatteriin. Opastettu kierros ympäri teatteria oli todella mielenkiintoinen ja asukkailla oli paljon kysymyksiä. Meidät myös kutsuttiin harjoitusyleisöksi tulevaan näytökseen. Ja Savolanmutkan väki menee mielellään!
kisakatsomo
22.5.2022

Leijonahuumaa!

Osa Savolanmutkan asukkaista on ollut kiinnostunut seuraamaan jääkiekon mm-kisoja. Onhan pelejä paljon kivempi katsoa yhdessä joten meillä on ollut kisakatsomo pystyssä useana iltana.
Päivätoiminta putous
28.2.2022

Putous Savolanmutka 2022

Putouksen uusi kausi on alkanut, ja sen innoittamana asukkaat halusivat pitää viime viikolla teatteriviikkoa. Asukkaiden kanssa puhuttiin näyttelijäntyöstä, tehtiin aiheeseen liittyviä harjoituksia, pantomiimia, opeteltiin mokaamaan ja nauramaan itselle, sekä improvisaatiota. Viikon kruunasi asukkaiden tekemät maailman hienoimmat hahmot! Asukkaat olivat rohkeita heittäytyessään näyttelemisen maailmaan!
Asukkaat suunnittelemassa toiveiden Sampoa. Mitähän sitä uskaltaisi toivoa?
28.2.2022

Kalevalan päivä

Aamu alkoi kun asukkaat pääsivät kuuntelemaan ohjaajan lukemana Koirien Kalevala kirjaa. Ihmetystä herätti paljon mikä se sampo on? Mitä minä pyytäisin jos saisin oman sammon?
Katso lisää