Esperi Hoitokoti Savolanmutka, Kuopio

Naistenpäivä
9.3.2022

Hyvää naistenpäivää!

Naistenpäivä – päivä jolloin on kiva muistaa äitiä, vaimoa, tyttöystävää, tytärtä, kaveria, anoppia, työtoveria tai vaikkapa ihan itseä kukilla tai rakkaudella leivotuilla herkuilla. Meillä Savolanmutkassa keskusteltiin siitä mitä naistenpäivä meille merkitsee ja ketä haluamme muistaa kyseisenä päivänä
Päivätoiminta putous
28.2.2022

Putous Savolanmutka 2022

Putouksen uusi kausi on alkanut, ja sen innoittamana asukkaat halusivat pitää viime viikolla teatteriviikkoa. Asukkaiden kanssa puhuttiin näyttelijäntyöstä, tehtiin aiheeseen liittyviä harjoituksia, pantomiimia, opeteltiin mokaamaan ja nauramaan itselle, sekä improvisaatiota. Viikon kruunasi asukkaiden tekemät maailman hienoimmat hahmot! Asukkaat olivat rohkeita heittäytyessään näyttelemisen maailmaan!
Syysretki sattuikin ensilumen aikaan samalle päivälle.
20.10.2021

Syysretki

Savolanmutkan asukkailla on maanantaisin yhteisökokous, jolloin asukkaat pääsevät vaikuttamaan tulevaan viikkoon. Useasti ehdotukseksi on noussut laavuretki ja makkaran paistaminen.
31.8.2020

Retkipäivä Hirvijärvellä

Elokuun lopussa pääsimme seurakunnan järjestämälle retkelle Hirvijärvelle seurakunnan leirikeskukseen. Matka taittui mukavasti meille tilatulla linja-autolla. Aluksi pappi Risto ja diakoniatyöntekijä Anna-Sofia pitivät pienen hartaushetken kappelissa. Söimme herkullisen lounaan jälkiruokineen ja suuntasimme ulkoilemaan leirikeskuksen upeisiin maisemiin. Osa pelasi minigolfia ja sulkapalloa, toiset nauttivat auringosta laiturilla. Leirikeskuksen kodalla paistoimme makkaraa ja vietimme yhdessä aikaa. Nuotio lämmitti mukavasti kun ulkona kävi jo syksyisen viileä tuuli. Päivä oli oikein onnistunut, täynnä mukavaa yhdessäoloa!