Esperi Hoitokoti Sinirinta, Kankaanpää

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

13

helmikuu

2020

Talvipäivä Jämillä

Esperi koti Sinirinta osallistui tänään MALIKEN mahdollistamaan talvipäivään Jämin kauniissa harjumaisemassa. Ohjelmassa oli maastoon soveltuvilla apuvälineillä retki Jämin harjulla. Retken jälkeen paistettiin laavulla makkaraa ja juotiin nokipannukahvit.
Esperi koti Sinirinta Jämi

Tänään Sinirinnan väki pääsi kokemaan luonnonkauniin metsän ja liikkumisen riemua Maliken mahdollistamana. MALIKE on Kehitysvammaisten tukiliiton palvelu, joka tarjoaa osallistumisen mahdollisuuksia vaikeasti vammaisille lapsille ja aikuisille. Malike on lyhenne sanoista: matkalle, liikkeelle, keskelle elämää. 

Päivään oli suunniteltu paljon muutakin ohjelmaa, ottaen huomioon kaikkien noin 60 osallistujan toiveita. Pihalla pääsi ihmettelemään muun muassa poroja ja kokeilemaan polkupyöräilyä. Sisätiloihin oli järjestetty erilaisia sisäpelejä ja muuta viihdykettä.

31

joulukuu

2019

Hyvää Uutta Vuotta 2020

Sinirinnan henkilökunta ja asukkaat toivottavat kaikille Hyvää Uutta Vuotta 2020!
Raketti

11

joulukuu

2019

Sinirinnan Joulupuuropäivä

Joulupuurotarjoilu Sinirinnan yhteistyötahoille ja asukkaiden läheisille
Puurojuhla Sinirinta
Joulupukin ja muorin rollaattori kyyti
Joulupukki ja asukas

Sinirinnassa vietettiin 11.12 yhteistyötahojen ja asukkaiden läheisten joulupuuro päivää. Riisipuuron lisäksi oli tarjolla glögiä, joulutorttuja  ja asukkaiden leipomia pipareita. Saimme vieraaksemme myös vauhdikkaan joulupukin ja  vielä vauhdikkaamman tontun. Päivä toi mukavan tuulahduksen Joulusta vielä  niin kiireiseen arkeen.  Sinirinnan tontut toivottaa kaikille hyvää Joulun odotusaikaa.