Esperi Hoitokoti Sinirinta, Kankaanpää

Kuulumisia
Poniajelulla
29.7.2020

Sinirinnan kesäretki

Tänä kesänä Esperi koti Sinirinnan väki suuntasi kohti hevostilaa. Kevään pitkän hiljaiselon jälkeen oli mukava päästä reissuun ja tutkailemaan kesäisiä maisemia.
Tessu ja hoitaja
2.6.2020

Tessu koiran vierailu

Saimme tänään mieluisen vieraan Sinirintaan. Tessu käy koira-avusteista koulutusta. Tessu tapasi asukkaita ulkona kauniissa kesäsäässä.
Sinirinnanpuu
15.5.2020

Kesää odotellen!

Sinirinnassa odotetaan jo kovasti lämpimiä kesäpäiviä. Vuodenaika puussakin jo lehdet puhjenneet.
Esperi koti Sinirinnan vappu
30.4.2020

Hauskaa vappua

Esperi koti Sinirinnassa valmistaudutaan vastaanottamaan poikkeuksellista vappua. Kevät on juhlan ja aurinkoisen mielen aikaa kaikesta huolimatta.
Pääsiäinen 2020
9.4.2020

Pääsiäinen 2020

Sinirinnan asukkaat ja hoitajat toivottavat Hyvää Pääsiäistä!
13.2.2020

Talvipäivä Jämillä

Esperi koti Sinirinta osallistui tänään MALIKEN mahdollistamaan talvipäivään Jämin kauniissa harjumaisemassa. Ohjelmassa oli maastoon soveltuvilla apuvälineillä retki Jämin harjulla. Retken jälkeen paistettiin laavulla makkaraa ja juotiin nokipannukahvit.
31.10.2019

Halloween

Illat pimenee...Halloween saapuu
20.6.2019

Sinirinnan kesä

Kesä on kauneimmillaan ja Esperi koti Sinirinnan väki on valmistautunut nauttimaan siitä täysillä. Olemme mm. koonneet yhdessä kesäkeinun, uuden grillin, istuttaneet kesäkukat ja koristelleet talon kesään.
12.6 vietettiin Sinirinnassa kesäjuhlia yhdessä asukkaiden läheisten kanssa. Kiitos kaikille osallistumisesta. Vierailunne teki juhlasta juhlan. Kiitos myös Eveliina Elorannalle esiintymisestäsi juhlissamme.
Katso lisää