Esperi Hoitokoti Ystäväntie, Liminka

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

20

joulukuu

2019

Joulukuoro

"Huurre puita huokuilee
talvitaivaan alla.
Suksen latu suhisee
hiljaa kuutamolla."
kuoro

Liminganlahden Yhtenäiskoulunkuoro kävi ilahduttamassa meitä maanantaina 16.12. joululauluja laulaen. Kuorossa oli yhteensä 39 lasta, koulun 1-6 luokilta. Kuorolaiset lauloivat tuttuja joululauluja, kuten "Huurre puita huokuilee" ja "Kello löi jo viisi".  Musiikinopettajan johdolla laulu raikui hienosti ja saimme vain nauttia musiikista. Kiitos ihanalle kuorolle! Nyt virittäydymme lähestyvään jouluun. 

Rauhallista joulunaikaa kaikille!

9

marraskuu

2019

Korttien maalaamista

Lumi on peittänyt maan ja Joulun odotus on alkanut. Myös omaistenilta lähestyy, joten maalasimme kutsukortit postitettaviksi.
kortin maalaaminen
maalaaminen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

valmiit kortit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omaistenilta on jo melko pian, joten maalasimme asukkaiden kanssa kutsukortit niille kaikista rakkaimmille, läheisille. Jokaisesta kortista tuli erilaisia ja kauniita. Meidän asukkaista löytyykin melkoisia taiteilijoita. Jokainen sai valita korttiinsa värit ja kortteihin panostettiin huolellisesti. 

24

lokakuu

2019

Syyslomaviikon herkutteluja

Lokakuun viimeisen viikon kunniaksi olemme herkutelleet.
lätty ja kermavaahto

Tällä viikolla Pohjois-Pohjanmaalla vietetään syyslomaviikkoa, joten mekin olemme täällä Ystäväntiellä nauttineet syksystä ja etenkin hyvistä ruoista. Alkuviikosta söimme asukkaiden toiveiden mukaan pitsaa.

pitsa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lätyn paistaminen

 

 

 

 

 

 

Tänään kävimme syömässä lounaan koko porukan kanssa ABC:llä noutopöydässä ja päiväkahveille paistettiin lättyjä, joita syötiin hillon ja kermavaahdon kera. Vanha sanontahan menee: "hyvä ruoka, parempi mieli!".