Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Pähkinä, Järvenpää

26

toukokuu

2023

Onnea valmistuneille

Pähkinän pitkäaikaiset työntekijät Lisa ja Laura ovat saaneet opintonsa päätökseen ja nyt keväällä valmistuneet lähihoitajiksi.
Pähkinässä halusimme juhlistaa heidän saavutuksiaan yhdessä .

Onnea vielä kerran ja kiitos teille, että olemme Pähkinässä saaneet kulkea tämän matkan kanssanne!
Esperi Koti Pähkinä Onnea valmistuneille

" Olemme erittäin kiitollisia ja onnekkaita siitä, että olette mahdollistaneet tämän huikean polun kohti tulevaisuuden ammattilaisuutta. Jokainen on ollut osaltaan esimerkkinä alan uusille nuorille ja teidän kanssa se on ollut mahtavaa.

Paikkana Pähkinä, sen henkilökunta sekä erityisesti ihanat asukkaat ovat olleet meidän koulun kannalta isossa ja näkyvässä roolissa. Kaikki täällä opittu on pakattu reppuihin, joita lähdemme ylpeydellä kantamaan mukanamme.

Ilot, surut, pettymykset ja onnistumiset. Kaikkea on jo nyt koettu, mutta ammattilaisuuden kannalta nekin on tärkeitä. Kiitos siis aivan kaikesta. Halu oppia ja kokea non meillä suuri.

Loppuun vielä: Uskokaa jokainen ehdoitta itseenne. Olette hyviä juuri sellaisina kun olette. Älkää koskaan ala-arvioiko itseänne ja muistakaa olla armollisia itsellenne. Muistakaa myös levätä. Ei ole helppoa olla päivittäin jollekin toiselle supersankari ."

Vastavalmistunein sydämin toivoo Lisa & Laura

 

 

 

Esperi Koti Pähkinä Järvenpää Vastavalmistuneet sydämet

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Pähkinä, Järvenpää