Esperi Hoitokoti Kevätportti, Rovaniemi

Grillausta
20.2.2022

Kevättä odotellessa

Asukkaat olivat toivoneet makkaranpaistoa sekä pientä herkuttelua. Tämän toteutti asukkaiden kanssa meidän opiskelija Hilma. Hilma on todella reipas ja toimelias opiskelija. Hän on saanut virtaa meidän nuoriin. Nyt on pitänyt reippaasti lapiota ulkoiluttaa että grillipaikka on saatu putaaksi enimmistä lumista. Makkaraa paistettiin ja tietääkseni myös vaahtokarkkeja myös.
Joulukauden avajaiset
24.11.2021

Joulukauden avajaiset Napapiirillä

Meillä Kevätportin väellä on tapana käydä vuosittain Napapiirillä joulukauden avajaisissa asukkaiden kanssa. Kuten myös tänkin vuonna päästimme käymään. Ainahan se on kiva Joulupukkia nähdä sekä kuunnella upeita joululauluja. Pääsee joulu fiilikseen
Halloweenin huumaa.
31.10.2021

Halloween 2021

Asukkaan halusivat pitää Halloween bileet ja kutsua Kasper kodin asukkaat myös juhlimaan. Musiikki soi ja hauskaa oli kaikilla. Herkkuja joka lähtöön. Kauhu katu sekä kauhu huonekkin oli Kevätportin väki asukkaiden kanssa tehneet...huija ku pelottaa :D Herkut olivat tehneet sekä Kasperin väki että Kevätportin väki. Yhteistyöllä kaikki sujuu :)
pöytälätkä.
13.10.2021

Arki rullaa..

Hei kaikille täältä kevätportista. Arki rullaa mukavasti ja talvea kohti selvästi mennään. Välillä on hyvä pysähtyä arjen keskellä ja tilata naapuripizzeriasta herkkuruoat sekä pelailla mm. pöytälätkää, jonka vasta saimme kevätporttiin. Tiukkoja pelejä varmasti luvassa :) Tälle viikolle on lupailtu yöpakkasia ja loppuviikosta pitäisi luntakin tipahdella taivaalta. Toivottavasti pääsemme lumiukkojen ja muidenkin taideteoksien tekoon sekä saataisiin tästä lumesta hieman pidempi ilo kuin ensilumesta. :)
herkkuja
26.8.2021

syksyä kohti

Heippa kaikille! Me täällä kevätportissa olemme saaneet polkaista syksyn käyntiin. arkeen on kesän jäljiltä palattu ja sehän kelpaa. Paja taksi kun aamulla kurvaa pihaan niin ovella on monta innokasta lähtijää kohti päivän askareita :). vapaa-ajalla on yhdessä laitettu pihaa talvikuntoon. Naisten lentopallon arvokisa otteluitakin on ehditty vähän jännäämään, mutta kovasta kannustuksesta huolimatta suomi ei jatkopaikkaa saanut :(. Tästä kuitenkin iloisin mielin on hyvä jatkaa. Mukavaa loppuviikkoa kaikille toivoo kevätportin väki :)
Katso lisää