Esperi Hoitokoti Kevätportti, Rovaniemi

urheilun juhlaa..
27.2.2022

Urheilun juhlaa..

Olympialaisten huumasta selvitty ja arki sekä rutiinit jatkunut mukavasti. Aurinkokin lämmittää jo vähän kun ikkunan läpi tunnustelee. Tämän viikonlopun on voinut taas seurata urheilua. Lauantai ilta jännitettiin jääkiekkoa ja sunnuntaina hiihtoa ja mäkihyppyä. Laskiaispullia myös herkuteltiin. nam!
Grillausta
20.2.2022

Kevättä odotellessa

Asukkaat olivat toivoneet makkaranpaistoa sekä pientä herkuttelua. Tämän toteutti asukkaiden kanssa meidän opiskelija Hilma. Hilma on todella reipas ja toimelias opiskelija. Hän on saanut virtaa meidän nuoriin. Nyt on pitänyt reippaasti lapiota ulkoiluttaa että grillipaikka on saatu putaaksi enimmistä lumista. Makkaraa paistettiin ja tietääkseni myös vaahtokarkkeja myös.
Joulukauden avajaiset
24.11.2021

Joulukauden avajaiset Napapiirillä

Meillä Kevätportin väellä on tapana käydä vuosittain Napapiirillä joulukauden avajaisissa asukkaiden kanssa. Kuten myös tänkin vuonna päästimme käymään. Ainahan se on kiva Joulupukkia nähdä sekä kuunnella upeita joululauluja. Pääsee joulu fiilikseen
Halloweenin huumaa.
31.10.2021

Halloween 2021

Asukkaan halusivat pitää Halloween bileet ja kutsua Kasper kodin asukkaat myös juhlimaan. Musiikki soi ja hauskaa oli kaikilla. Herkkuja joka lähtöön. Kauhu katu sekä kauhu huonekkin oli Kevätportin väki asukkaiden kanssa tehneet...huija ku pelottaa :D Herkut olivat tehneet sekä Kasperin väki että Kevätportin väki. Yhteistyöllä kaikki sujuu :)
Ulkoilua
27.10.2021

Syksy taittuu talveksi.

Heippa kaikille täältä kevätportista. Lunta olemme saaneet tänne Rovaniemen vennivaaraan jo jonkin verran ja talveen olemme valmiita :) mukavasti pienet aamupakkasetkin virkistää mieltä. Tämän viikon kohokohta on takuulla se kun viikonloppuna järjestetään talon halloween juhlat. Tästä saamme otoksia myöhemmin :)