Esperi Hoitokoti Kevätportti, Rovaniemi

urheilun juhlaa..
27.2.2022

Urheilun juhlaa..

Olympialaisten huumasta selvitty ja arki sekä rutiinit jatkunut mukavasti. Aurinkokin lämmittää jo vähän kun ikkunan läpi tunnustelee. Tämän viikonlopun on voinut taas seurata urheilua. Lauantai ilta jännitettiin jääkiekkoa ja sunnuntaina hiihtoa ja mäkihyppyä. Laskiaispullia myös herkuteltiin. nam!
Grillausta
20.2.2022

Kevättä odotellessa

Asukkaat olivat toivoneet makkaranpaistoa sekä pientä herkuttelua. Tämän toteutti asukkaiden kanssa meidän opiskelija Hilma. Hilma on todella reipas ja toimelias opiskelija. Hän on saanut virtaa meidän nuoriin. Nyt on pitänyt reippaasti lapiota ulkoiluttaa että grillipaikka on saatu putaaksi enimmistä lumista. Makkaraa paistettiin ja tietääkseni myös vaahtokarkkeja myös.
Joulukauden avajaiset
24.11.2021

Joulukauden avajaiset Napapiirillä

Meillä Kevätportin väellä on tapana käydä vuosittain Napapiirillä joulukauden avajaisissa asukkaiden kanssa. Kuten myös tänkin vuonna päästimme käymään. Ainahan se on kiva Joulupukkia nähdä sekä kuunnella upeita joululauluja. Pääsee joulu fiilikseen
Halloweenin huumaa.
31.10.2021

Halloween 2021

Asukkaan halusivat pitää Halloween bileet ja kutsua Kasper kodin asukkaat myös juhlimaan. Musiikki soi ja hauskaa oli kaikilla. Herkkuja joka lähtöön. Kauhu katu sekä kauhu huonekkin oli Kevätportin väki asukkaiden kanssa tehneet...huija ku pelottaa :D Herkut olivat tehneet sekä Kasperin väki että Kevätportin väki. Yhteistyöllä kaikki sujuu :)
herkkuja
26.8.2021

syksyä kohti

Heippa kaikille! Me täällä kevätportissa olemme saaneet polkaista syksyn käyntiin. arkeen on kesän jäljiltä palattu ja sehän kelpaa. Paja taksi kun aamulla kurvaa pihaan niin ovella on monta innokasta lähtijää kohti päivän askareita :). vapaa-ajalla on yhdessä laitettu pihaa talvikuntoon. Naisten lentopallon arvokisa otteluitakin on ehditty vähän jännäämään, mutta kovasta kannustuksesta huolimatta suomi ei jatkopaikkaa saanut :(. Tästä kuitenkin iloisin mielin on hyvä jatkaa. Mukavaa loppuviikkoa kaikille toivoo kevätportin väki :)
grilli
18.7.2021

Kesälomaa vähän kuvina.

Hei. Tästä viikosta kuvia hieman. Alkuviikko tarjosi mahtavia ilmoja meille ja pystyimme olla ulkona. grillailtiin, istuttiin terassilla ja paisteltiin lättyjä :) Loppuviikkoa kohden alkoi vettä satelemaan. Nämä sadepäivät käytimme sisällä ja tekastiin hamppareita sekä leikittiin taikahiekalla.Kreikkalainen salaatti a`la Jari
8.11.2020

Marraskuun pieniä iloja

Näinhän se on että aika kuluu kun hauskaa on. Näin meillä on viikonloppu mennyt että sujahtaa vaan. Ollaan herkuteltu Kreikkalaisella salaatilla, Tonnikalapiirakalla ja vielä hienoilla drinksuilla ja nimeksihän tuli Sirkus A´la Kevätportti (alkoholiton). Ollaan katsottu asukkaiden toivomia juttuja Youtubesta, Netfilxistä, sekä Disney kanavalta.
Katso lisää