Esperi Hoitokoti Kevätportti, Rovaniemi

Grillausta
20.2.2022

Kevättä odotellessa

Asukkaat olivat toivoneet makkaranpaistoa sekä pientä herkuttelua. Tämän toteutti asukkaiden kanssa meidän opiskelija Hilma. Hilma on todella reipas ja toimelias opiskelija. Hän on saanut virtaa meidän nuoriin. Nyt on pitänyt reippaasti lapiota ulkoiluttaa että grillipaikka on saatu putaaksi enimmistä lumista. Makkaraa paistettiin ja tietääkseni myös vaahtokarkkeja myös.
Joulukauden avajaiset
24.11.2021

Joulukauden avajaiset Napapiirillä

Meillä Kevätportin väellä on tapana käydä vuosittain Napapiirillä joulukauden avajaisissa asukkaiden kanssa. Kuten myös tänkin vuonna päästimme käymään. Ainahan se on kiva Joulupukkia nähdä sekä kuunnella upeita joululauluja. Pääsee joulu fiilikseen
Nam
24.3.2021

NamNam

Kevätportin viikko on kulunut hyvän ruoan merkeissä. Näitä herkkuja olemme saaneet yhdessä valmistaa ja syödä. Pääsiäistä kohti mennään hyvin mielin.
herkuttelua.
16.3.2021

Hiihtoloman lopettelu.

Hiihtoloma lopettelua  yhdessä tekemisen merkeissä. Lauanataina oli hamppareiden kokkailu päivä. Sunnuntaina ulkoiltiin ja paisteltiin makkaraa. Erittäin mukava tapa lopettaa hiihtoloma. Keli on ollut mukava ja ilmassa on jo vahvoja kevään merkkejä. Tästä on hyvä jatkaa virkein mielin kohti uutta viikkoa.