Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Kevätportti, Rovaniemi

11

huhtikuu

2022

Jääkiekon huumaa

Perjantai illan huumaa Lappi-Areenalla, meidän asukkaat katsomassa Roki-Kiekko-Pojat Mestis ottelua.
erilaisuus-samanlaisuus
Asukkaiden kanssa perjantai illan huumassa käyty katsomassa Lappi-Areenalla Rovaniemen kiekon eli Rokin pudotuspeliä Kiekko-Poikia vastaan, vielä ei suoraa voittoa tullut, mutta seuraavassa pelissä mentiinkin jatkopeleihin eli Pohjoisen Kirnussa tavataan jälleen seuraavalla kerralla.
rokihockey
Innokkaana katsomassa pudotuspelejä

 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Kevätportti, Rovaniemi

12.6.2022

Aurinkoisia terveisiä!

Kesäkuu on alkanut Kevätportissa aurinkoisissa tunnelmissa. Joukkoomme on liittynyt ihania uusia ohjaajien kesäsijaisia, kovasti tervetuloa heille! Lämmin sää ja valoisat illat ovat myös innostaneet puuhasteluihin ulkona. Pihan istutuslaatikot saivat uudet asukkaat: salaattia, minttua, ruohosipulia ja muuta vihreää tuomaan iloa silmälle sekä piristystä ruokapöytään. Ja kuten kesään kuuluu, myös grillikausi on avattu! Herkuttelun makuun on siis päästy, ja poikkesimme myös Kirkkolammen jäätelökioskilla nauttimassa jätskiä, kylläpä maittoi! Mukavaa alkanutta kesää toivottaa Kevätportin väki!
suomi
31.5.2022

MM-leijonat ja kesä.

Hei täältä kevätportista! Lämpimistä keleistä olemme saaneet viime aikoina nauttia ja sehän tarkoittaa myös sitä, että trampoliini on saatu pystyyn sekä muut pihaleikit ja pelit on tuotu takapihalle. Vähän olemme ehtineet jo testailemaanki niitä. Näistä kuitenkin kuvia myöhemmin kesällä. viimeiset pari viikkoa olemme tiivisti seuranneet suomen menestystä MM-jäillä ja sehän päättyi parhaimpaan mahdolliseen tulokseen kun suomi voitti kultaa. Toukokuu on hyvä lopetella näihin tunnelmiin ja kääntää kalenteri kohti kesäkuuta.
.
10.5.2022

Kesää kohti

Hei kaikille! Kevät tuli lumi suli. Kesää kohti jo kovasti mennään. Lumet ovat alkaneet pihalta sulamaan ja aurinko lämmittää jo oikein mukavasti. Innolla odotamme, että kohta pääsemme Trampoliinin pystytykseen ja voimme alkaa viettämään aikaa yhdessä takapihan terassilla sekä pelaamaan pihapelejä. Tässä muutamia kuvia arjestamme nyt viikonlopulta. Seurasimme telkkarista mm. Emma gaalaa.
.
17.4.2022

Hyvää pääsiäistä...

Hei kaikille! Keväisissä tunnelmissa mennään ja pääsiäistä vietetään. Kelit alkaa lämpenemään ja kesää kohti jo kovasti mennään. Pääsiäislauantaina kävimme kaupungilla aistimassa pääsiäistunnelmaa ja nauttimassa herkullisista pannukakuista pannukakkutalossa.