Esperi Toimintakeskus Oivapaja, Sastamala

Esperi Toimintakeskus Oivapaja sastamala Leirimajalla
19.8.2022

Leiripäivä Houhajärvellä

Sastamalan seurakunta kutsui meidät viettämään leiripäivää Sastamalan Houhajärven Leirimajalle. Leirimaja on nimestään huolimatta aika paljon isompi kuin maja. Rakennuksia löytyy useita ja myös esteettömyys on huomioitu, joten myös pyörätuoleilla pääsee hienosti tässä leirikeskuksessa kulkemaan ja kesäpäivää viettämään.
Esperi Toimintakeskus Oivapaja Sastamala jäätelöbaari
1.7.2022

Ulkoilmakonsertti, Poronrannassa pulikointia ja jäätelöbaari

Tällä viikolla Suomen sää on hellinyt meitä helteillä. Sään ehdoilla olemme suunnitelleet myös tämän viikon ohjelmamme ja suosineet ulkoilua heti aamupäivästä mm. ulkoilmakonsertein ja torin tunnelmasta nauttien. Iltapäivällä olemme visusti pysyneet sisällä ilmastoidussa työtilassa. Keskiviikkona kuumaa tunnelmaa viilensi mahtava jäätelöbaari ja perjantain kuuma päivä aloitettiin heti pulahtamalla virkistävään veteen.
Esperi Oivapaja Sastamala pippareita
17.12.2021

Pikkujoulutunnelmaa

Suomalaisiin perinteisiin kuuluu pikkujoulujen vietto. Pikkujouluja vietetään usein työpaikoilla, päiväkodeissa, harrastusporukoissa tai ihan ystävien kesken, kun taas oikean joulun tullessa aikaa vietetään perheen ja läheisten kanssa.
Esperi Toimintakeskus Oivapaja Sastamala Petanque-peli
26.11.2021

Petanquen hurmaa

Petanque on alkuperältään Ranskalainen peli, jossa metallikuulilla pyritään heittämään oma kuula mahdollisimman lähelle tähtäyskohdetta. Tähtäyskohde on pieni pallo, joka pelin alussa heitetään pelikentälle. Pelialusta on sorapohjainen.
Esperi Toimintakeskus Oivapaja sastamala sadonkorjuujuhla
10.9.2021

Sadonkorjuujuhla ja hevosajelua

Tällä viikolla Oivapajalla nautittiin syksystä ja sen kunniaksi pidimme sadonkorjuujuhlan. Ohjaajamme Liisa kutsui asiakkaamme omaan kotiinsa, jossa saimme kerätä loisteliaan puutarhan antimia talteen. Sadonkorjuujuhlassa vieraili myös yllätysvieras, sillä Kitkatuli hevonen saapui pihallemme rapsuteltavaksi ja hurjapäisimmät uskalsivat lähteä viilettämään Kitkatuulen kyydissä pitkin Sastamalan katuja.
Oivapaja Sastamala muffinitäytteet
12.2.2021

Ystävänpäivänjuhlintaa Oivapajalla

Oivapajalla vietettiin ystävänpäivää jo perjantaina varsinaisen päivän osuessa sunnuntaille. Päivän ohjelmaan kuului monenmoisia pelejä, visailuja ja omien muffinien koristelua sekä tietenkin syömistä. Päivää juhlittiin nurinkurin-teemalla, joka ilmeni lähinnä pukeutumisessa. Pukeutua sai nurinkurisesti juuri sillä tavalla mitä itse keksi.
Esperi toimintakeskus Oivapaja Sastamala remonttimiehet
8.1.2021

Oivapajan tilat entistä paremmiksi.

Oivapajalla on heti vuoden alussa täysi tohina päällä. Joulun välipäivinä alkanut remontti jatkuu edelleen, ja tilojen muutostyöt ovat kovassa vauhdissa. Tiloja muokataan entistä paremmin pienryhmätoimintaan sopiviksi, ja lisäksi osaan tiloista lisätään äänieristystä, joka helpottaa mm. aistiyliherkkien asiakkaidemme viihtyvyyttä.
Katso lisää