Esperi Toimintakeskus Oivapaja, Sastamala

Esperi toimintakeskus Oivapaja, rannalle sannalle
22.7.2022

Kesäiloittelua!

Oivapajalaisilla on ollut touhukas kesäinen viikko. Normaalia pienemmällä asiakasporukalla olemme olleet liikkeellä, mikä on mahdollistanut kesäisistä maisemista nauttimisen, vaikka ohjaajillammekin on lomia tällä hetkellä. Touhuissa on ollut mukana uusi osa-aikainen ohjaajamme Katja.
Esperi Toimintakeskus Oivapaja Sastamala jäätelöbaari
1.7.2022

Ulkoilmakonsertti, Poronrannassa pulikointia ja jäätelöbaari

Tällä viikolla Suomen sää on hellinyt meitä helteillä. Sään ehdoilla olemme suunnitelleet myös tämän viikon ohjelmamme ja suosineet ulkoilua heti aamupäivästä mm. ulkoilmakonsertein ja torin tunnelmasta nauttien. Iltapäivällä olemme visusti pysyneet sisällä ilmastoidussa työtilassa. Keskiviikkona kuumaa tunnelmaa viilensi mahtava jäätelöbaari ja perjantain kuuma päivä aloitettiin heti pulahtamalla virkistävään veteen.
Esperi Toimintakeskus Oivapaja Sastamala tuunauspaja keittiössä
21.1.2022

Pajaesittelyitä

Oivapajan viikko-ohjelmassa pyörii monia erilaisia pajoja. Pajalukujärjestys on tehty asiakkaiden toiveiden perusteella. Nyt esittelemme kolme hyvin erilaista pajaa.
Esperi Toimintakeskus Oivapaja lahjoitus Tyrvää Petanque
15.10.2021

Oivapajan asiakkaat saivat lahjoituksen Tyrvää Petanque ry:ltä

Tyrvää Petanque ry lähestyi meitä iloisella uutisella ja kertoi, että haluavat tehdä tämän vuoden hyväntekeväisyyslahjoituksen Toimintakeskus Oivapajan asiakkaiden virkistäytymiseen. Uutinen kerrottiin asiakkaille kuukausipalaverissa ja saimme asiakkailta monta hienoa ehdotusta lahjoituksen käytöstä. Eniten kannatusta sai keilausreissu. Keilausreissut ovat olleet asiakkaidemme suuressa suosiossa. Reissuille ovat pystyneet osallistumaan kaikki asiakkaamme tuentarpeestaan huolimatta apuvälineiden avulla. Keilausreissuilla on perinteisesti ollut koko väellä hyvä kisatunnelma, jollaista yksikönpäällikkö Heidi ja asiakkaamme Matti pääsivät myös aistimaan lahjoitustilaisuudessa Tyrvään Petanquen tiloissa viime keskiviikkona.
Esperi Toimintakeskus Oivapaja sastamala sadonkorjuujuhla
10.9.2021

Sadonkorjuujuhla ja hevosajelua

Tällä viikolla Oivapajalla nautittiin syksystä ja sen kunniaksi pidimme sadonkorjuujuhlan. Ohjaajamme Liisa kutsui asiakkaamme omaan kotiinsa, jossa saimme kerätä loisteliaan puutarhan antimia talteen. Sadonkorjuujuhlassa vieraili myös yllätysvieras, sillä Kitkatuli hevonen saapui pihallemme rapsuteltavaksi ja hurjapäisimmät uskalsivat lähteä viilettämään Kitkatuulen kyydissä pitkin Sastamalan katuja.
Oivapaja Sastamala keilausretki
27.8.2021

Retki keilahalliin.

Tämän viikon maanantaina teimme pitkästä aikaa retken keilahalliin. Voi sitä ilon ja innostuksen määrää, kun pitkän tauon jälkeen pääsimme ratojen ääreen. Onneksi keilahalli on maanantaisin suljettu muulta yleisöltä, niin saimme varattua tilat yksityiseen käyttöömme.