Esperi Toimintakeskus Oivapaja, Sastamala

Esperi toimintakeskus Oivapaja, rannalle sannalle
22.7.2022

Kesäiloittelua!

Oivapajalaisilla on ollut touhukas kesäinen viikko. Normaalia pienemmällä asiakasporukalla olemme olleet liikkeellä, mikä on mahdollistanut kesäisistä maisemista nauttimisen, vaikka ohjaajillammekin on lomia tällä hetkellä. Touhuissa on ollut mukana uusi osa-aikainen ohjaajamme Katja.
Esperi Toimintakeskus Oivapaja Sastamala jäätelöbaari
1.7.2022

Ulkoilmakonsertti, Poronrannassa pulikointia ja jäätelöbaari

Tällä viikolla Suomen sää on hellinyt meitä helteillä. Sään ehdoilla olemme suunnitelleet myös tämän viikon ohjelmamme ja suosineet ulkoilua heti aamupäivästä mm. ulkoilmakonsertein ja torin tunnelmasta nauttien. Iltapäivällä olemme visusti pysyneet sisällä ilmastoidussa työtilassa. Keskiviikkona kuumaa tunnelmaa viilensi mahtava jäätelöbaari ja perjantain kuuma päivä aloitettiin heti pulahtamalla virkistävään veteen.
Esperi Toimintakeskus Oivapaja Oivapaja rokkaa! -valokuvanäyttely
1.7.2021

Valokuvanäyttelyn pystyttämistä ja auringosta nautiskelua

Tämä viikko alkoi jännittävästi, kun työtoiminta suuntasi kohti Sastamalan pääkirjastoa pystyttämään meidän ihka omaa valokuvanäyttelyä. Oivapaja rokkaa! -valokuvanäyttely on Sari Haaviston kanssa yhteistyössä tehty 50-luvun teemaa henkivä elämysmatka rock and roll -aikakaudelle. Toivomme saavamme paljon nimiä näyttelyssä olevaan vieraskirjaamme, joten ei kun töppöstä toisen eteen kohti Sillankorvankatua!
Oivapaja Sastamala ohjaaja vedessä
24.6.2021

Hellehuveja

Juhannus kolkuttelee ovella ja sen kunniaksi kävimme lähirannassa uimassa, vaikka ilma ei ehkä ihan yhtä kuuma ollutkaan kuin menneinä päivinä. Olemme touhunneet niin paljon kivoja juttuja tänäkin kesänä, että kaikki ei ole kuulumisiin mahtunut, joten nyt kerromme tässä jutussa myös vähän "piiloon" jääneistä kesän huippuhetkistä.
Esperi toimintakeskus Oivapaja Sastamala Puistoilu
20.8.2020

Tuplaten kuulumisia!

Vielä olemme saaneet nauttia auringosta ja lämmöstä! Viime viikko alkoi tuleviin olympialaisiin harjoittelulla päivätoiminnan kanssa. Kaalisaaressa kaverin kannustaminen raikui ja saimme luotua kisahenkeä yhdessä ja kaikille löytyi sopiva laji. Saimme juhlia myös yhden asiakkaan syntymäpäivää. Syntymäpäiväsankarille lauloimme onnittelulaulun ja kaunis synttärisankari tarjosi maistuvan kakun, josta jokainen sai suun makeaksi.
Paljon olemme ulkoilmasta nauttineet erilaisten tekemisten muodoissa. Mukaan on mahtunut työtoiminnan koripallon peluuta, lenkkeilyä ja myös koko porukan yhteinen Mölkky-peli.
Työtoiminta sisusti uuteen järjestykseen Oivapajan tiloja ja näin saimme lisää tilaa asiakkaille.
Työtoiminta kävi myös Tornihuvilassa näyttelyssä. Näyttelyn nimi oli Suuri urheilunäyttely ja se on yksi Sastamalan 10-vuotisjuhlavuoden tapahtumista. Se kertoi kilpaurheilusta Sastamalassa. Näyttely oli erittäin mieleinen ja mukavaa kun sai hieman koskeakin esineisiin ja peleihin. Lisäksi oli käyntiä kirpputorille ja kirjastoon.
7.8.2020

Iloisia tapaamisia ja auringosta nauttimista!

Hieman pitkältäkin tuntuneen tauon jälkeen oli jälleennäkemisen riemua ilmassa! Elokuun alussa Oivapaja avasi ovensa myös asumisyksiköissä asuville asiakkaille. Työtoiminta osallistui keskiviikkona toripäivään myymällä itse valmistamiaan tuotteita ja hienosti kävikin kauppa. Sisällä työtoiminta on jatkanut myyntiin tulevien taulujen tekoa, sisustanut Oivapajaa ja myös karaoke on raikunut. Upeasta kelistä olemme päivittäin nauttineet ulkoilemalla päivä- sekä työtoiminnan kanssa mm. Kaalisaaren kuntolaitteita ja urheilukenttiä hyödyntäen.