Missä tapahtuu: Esperi Toimintakeskus Oivapaja, Sastamala

6

toukokuu

2022

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!

Äitienpäivänä juhlitaan äitejä, mammoja, mummuja, isomummuja, bonusäitejä ja kaikkia meille tärkeitä äitihahmoja.
Esperi Oivapaja Sastamala  äitienpäivälahja

 Äitienpäivä on aina toukokuun ensimmäisen kokonaisen viikon sunnuntaina. Äitienpäivän perinteisiin Suomessa kuuluu mm. aamiaisen kantaminen äidille vuoteeseen, äitienpäiväkakku, lahjat ja kukat äidille. Jokaisella perheellä voi kuitenkin olla omanlaisensa äitienpäiväperinteet, mutta yhteistä niille on, että äidille osoitetaan arvostusta äitienpäivänä ainakin jollakin tavalla.

Oivapajalaiset leipoivat äideille pikkuleipiä ja askartelivat kortteja.

Toimintakeskus Oivapaja Sastamala, Esperi, korttiaskarteluja

Kevätsiivouksen aika!

Toimintakeskus Oivapaja Esperi Sastamala kaappien siivousta
Ihanan auringonvalon paistaessa alkaa pölypallerot näkymään ilmassa ja paikat huutavat perusteellista kevätsiivousta. Oivapajallakin on tartuttu mm. kevätsiivoukseen tällä viikolla.
Tässä ahkerat naiset siivoavat Oivan keittiökaappeja.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Toimintakeskus Oivapaja, Sastamala

Esperi Toimintakeskus Oivapaja Sastamala jäätelöbaari
1.7.2022

Ulkoilmakonsertti, Poronrannassa pulikointia ja jäätelöbaari

Tällä viikolla Suomen sää on hellinyt meitä helteillä. Sään ehdoilla olemme suunnitelleet myös tämän viikon ohjelmamme ja suosineet ulkoilua heti aamupäivästä mm. ulkoilmakonsertein ja torin tunnelmasta nauttien. Iltapäivällä olemme visusti pysyneet sisällä ilmastoidussa työtilassa. Keskiviikkona kuumaa tunnelmaa viilensi mahtava jäätelöbaari ja perjantain kuuma päivä aloitettiin heti pulahtamalla virkistävään veteen.
Esperi Toimintakeskus Oivapaja Sastamala kesä kauneimmillaan
23.6.2022

Suursiivousta, kirpputorireissu sekä juhannustanssit!

Kesä on kauneimmillaan ja Oivapajan väki on todella nauttinut siitä täysin siemauksin. Töitäkin toki on tehty, sillä tällä viikolla toteutimme talon suursiivouksen kesälomien kynnyksellä. Olemme nauttineet Sastamalan henkeäsalpaavan kauniista maisemista, käyneet pelaamassa frisbeegolfia, etsineet kirpparien parhaimmat aarteet, leiponeet kahvilamme tilaustyön, juhlistaneet tulevaa juhannusta leffa- ja pitsapäivän merkeissä sekä päivän kruunasi vielä juhannustanssit!
Esperi Oivapaja Sastamala lentiskatsomo
17.6.2022

Beach volleyta, tanssia ja iloa!

Oivapajalaiset ovat päässeet tällä viikolla nauttimaan monipuolisesti lähiseudun tarjoamista mahdollisuuksista. Olemme käyneet katsomassa beach volleyta, taidenäyttelyssä, pitäneet takapihatansseja ja vaikka mitä. Perjantain pop up -kahvila vielä kruunaa mahtavan viikon.