Missä tapahtuu: Esperi Toimintakeskus Oivapaja, Sastamala

14

huhtikuu

2022

Ihanaa pääsiäistä!

Tällä viikolla aloitimme pääsiäiseen valmistautumisen käymällä tutussa seurakunnan järjestämässä Via Dolorosassa parin vuoden tauon jälkeen. Tapahtuma oli asiakkaillemme aina yhtä mieluinen ja kiitos siitä seurakunnan väelle! Oivapajan seinät ja pöydät saivat koristeekseen iloisiä pääsiäisaskarteluja ja kiirastorstaina etsimme Oivapajalta suklaamunia sekä kisailimme pääsiäisaiheisilla visoilla. Oivapaja viettää pääsiäislomaa 15.-18.4. välisen ajan, ihanaa pääsiäistä jokaiselle!
Esperi Toimintakeskus Oivapaja pääsiäisaskartelua
Esperi Toimintakeskus Oivapaja askarteluja
Pöydät ja seinät täyttyivät iloisen värisillä pääsiäisaskarteluilla.
Esperi Toimitakeskus Oivapaja ystävän kanssa ulkoillaan
Olemme myös päässeet viime viikkoisen takatalven jälkeen ulkoilemaan ja nauttimaan aurinkoisesta säästä. Ilo on oma ystävä, jonka kanssa lenkkeillä.
Esperi Toimintakeskus Oivapaja keinukausi avattu
Iloksemme saimme myös huomata, että keinut olivat tulleet läheiseen puistoon. Meillä on muutama asiakas, joka nauttii suunnattomasti keinumisesta. Ja hauskaahan keinuminen onkin ja se kehittää samalla tasapainoa.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Toimintakeskus Oivapaja, Sastamala

Esperi Toimintakeskus Oivapaja Sastamala jäätelöbaari
1.7.2022

Ulkoilmakonsertti, Poronrannassa pulikointia ja jäätelöbaari

Tällä viikolla Suomen sää on hellinyt meitä helteillä. Sään ehdoilla olemme suunnitelleet myös tämän viikon ohjelmamme ja suosineet ulkoilua heti aamupäivästä mm. ulkoilmakonsertein ja torin tunnelmasta nauttien. Iltapäivällä olemme visusti pysyneet sisällä ilmastoidussa työtilassa. Keskiviikkona kuumaa tunnelmaa viilensi mahtava jäätelöbaari ja perjantain kuuma päivä aloitettiin heti pulahtamalla virkistävään veteen.
Esperi Toimintakeskus Oivapaja Sastamala kesä kauneimmillaan
23.6.2022

Suursiivousta, kirpputorireissu sekä juhannustanssit!

Kesä on kauneimmillaan ja Oivapajan väki on todella nauttinut siitä täysin siemauksin. Töitäkin toki on tehty, sillä tällä viikolla toteutimme talon suursiivouksen kesälomien kynnyksellä. Olemme nauttineet Sastamalan henkeäsalpaavan kauniista maisemista, käyneet pelaamassa frisbeegolfia, etsineet kirpparien parhaimmat aarteet, leiponeet kahvilamme tilaustyön, juhlistaneet tulevaa juhannusta leffa- ja pitsapäivän merkeissä sekä päivän kruunasi vielä juhannustanssit!
Esperi Oivapaja Sastamala lentiskatsomo
17.6.2022

Beach volleyta, tanssia ja iloa!

Oivapajalaiset ovat päässeet tällä viikolla nauttimaan monipuolisesti lähiseudun tarjoamista mahdollisuuksista. Olemme käyneet katsomassa beach volleyta, taidenäyttelyssä, pitäneet takapihatansseja ja vaikka mitä. Perjantain pop up -kahvila vielä kruunaa mahtavan viikon.