Missä tapahtuu: Esperi Toimintakeskus Oivapaja, Sastamala

29

huhtikuu

2022

Kevään hauskin juhla: vappu!

Oivapajalla juhlitaan vappua pari päivää etukäteen, mutta tunnelma on vähintäänkin yhtä korkealla kuin varsinaisena vappupäivänäkin.
Esperi Oivapaja Sastamala vappuasuja

Oivapajan vappujuhlallisuuksiin kuuluu tänä vuonna simat ja munkki, vappudisko, leikkejä, visailua ja vielä penkkariajelutkin. Aivan mahtava päivä siis!

Toimintakeskus Oivapaja Sastamala, Esperi, vappujuhlat

Vappulehti Vapukas

oivapaja Sastamala vappulehti
Tänä keväänä Oivapajalaiset tekivät ihan oman lehden vapuksi. Lehteä myytiin torilla ja myös koteihin laitettiin lehti viemisiksi.

Penkkaritunnelmissa

Esperi Toimintakeskus Oivapaja penkkarihurmos
Oivapajan vappujuhlan kruunasi vielä Sastamalassa vihdoin toteutettu lukiolaisten penkkariajelu. Meillä oli aika onnekas reissu, sillä monia asiakkaista sai kerättyä aikamoisen säkin makeisia mukaansa.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Toimintakeskus Oivapaja, Sastamala

Esperi Toimintakeskus Oivapaja Sastamala jäätelöbaari
1.7.2022

Ulkoilmakonsertti, Poronrannassa pulikointia ja jäätelöbaari

Tällä viikolla Suomen sää on hellinyt meitä helteillä. Sään ehdoilla olemme suunnitelleet myös tämän viikon ohjelmamme ja suosineet ulkoilua heti aamupäivästä mm. ulkoilmakonsertein ja torin tunnelmasta nauttien. Iltapäivällä olemme visusti pysyneet sisällä ilmastoidussa työtilassa. Keskiviikkona kuumaa tunnelmaa viilensi mahtava jäätelöbaari ja perjantain kuuma päivä aloitettiin heti pulahtamalla virkistävään veteen.
Esperi Toimintakeskus Oivapaja Sastamala kesä kauneimmillaan
23.6.2022

Suursiivousta, kirpputorireissu sekä juhannustanssit!

Kesä on kauneimmillaan ja Oivapajan väki on todella nauttinut siitä täysin siemauksin. Töitäkin toki on tehty, sillä tällä viikolla toteutimme talon suursiivouksen kesälomien kynnyksellä. Olemme nauttineet Sastamalan henkeäsalpaavan kauniista maisemista, käyneet pelaamassa frisbeegolfia, etsineet kirpparien parhaimmat aarteet, leiponeet kahvilamme tilaustyön, juhlistaneet tulevaa juhannusta leffa- ja pitsapäivän merkeissä sekä päivän kruunasi vielä juhannustanssit!
Esperi Oivapaja Sastamala lentiskatsomo
17.6.2022

Beach volleyta, tanssia ja iloa!

Oivapajalaiset ovat päässeet tällä viikolla nauttimaan monipuolisesti lähiseudun tarjoamista mahdollisuuksista. Olemme käyneet katsomassa beach volleyta, taidenäyttelyssä, pitäneet takapihatansseja ja vaikka mitä. Perjantain pop up -kahvila vielä kruunaa mahtavan viikon.