Missä tapahtuu: Esperi Toimintakeskus Oivapaja, Sastamala

22

huhtikuu

2022

Kevät!

Kevään lämpö on hellinyt meitä ja olemme Oivalla päässeet nauttimaan normaaliakin runsaammasta ulkoilusta. Muihinkin keväthommiin on päästy jo käsiksi.
Oivapaja Sastamala torilla

Vammalan torilla oli suurtoritapahtuma tämä viikon tiistaina, ja sinnehän me Oivapajalaiset suuntasimme heti katselemaan, mitä kaikkea torilta löytyykään. Oli niin tunnelmallista kulkea pitkästä aikaa torihulinassa. Vappupallot, maistiaiset ja leivonnaiset lisäsivät torijuhlan tuntua. 

Esperi toimintakeskus Oivapaja Herra Hakkaraisen kello
Esperi toimintakeskus Oivapaja vappupallo
Esperi toimintakeskus Oivapaja viinerihetki

 

Puutarhapajoissa on myös jo innokkaasti kylvetty ja istutettu. On niin kiva päästä katsomaan kun itse kasvatetut kukat kasvavat ja vahvistuvat.

Oivapaja puutarhapaja

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Toimintakeskus Oivapaja, Sastamala

Esperi Toimintakeskus Oivapaja Sastamala jäätelöbaari
1.7.2022

Ulkoilmakonsertti, Poronrannassa pulikointia ja jäätelöbaari

Tällä viikolla Suomen sää on hellinyt meitä helteillä. Sään ehdoilla olemme suunnitelleet myös tämän viikon ohjelmamme ja suosineet ulkoilua heti aamupäivästä mm. ulkoilmakonsertein ja torin tunnelmasta nauttien. Iltapäivällä olemme visusti pysyneet sisällä ilmastoidussa työtilassa. Keskiviikkona kuumaa tunnelmaa viilensi mahtava jäätelöbaari ja perjantain kuuma päivä aloitettiin heti pulahtamalla virkistävään veteen.
Esperi Toimintakeskus Oivapaja Sastamala kesä kauneimmillaan
23.6.2022

Suursiivousta, kirpputorireissu sekä juhannustanssit!

Kesä on kauneimmillaan ja Oivapajan väki on todella nauttinut siitä täysin siemauksin. Töitäkin toki on tehty, sillä tällä viikolla toteutimme talon suursiivouksen kesälomien kynnyksellä. Olemme nauttineet Sastamalan henkeäsalpaavan kauniista maisemista, käyneet pelaamassa frisbeegolfia, etsineet kirpparien parhaimmat aarteet, leiponeet kahvilamme tilaustyön, juhlistaneet tulevaa juhannusta leffa- ja pitsapäivän merkeissä sekä päivän kruunasi vielä juhannustanssit!
Esperi Oivapaja Sastamala lentiskatsomo
17.6.2022

Beach volleyta, tanssia ja iloa!

Oivapajalaiset ovat päässeet tällä viikolla nauttimaan monipuolisesti lähiseudun tarjoamista mahdollisuuksista. Olemme käyneet katsomassa beach volleyta, taidenäyttelyssä, pitäneet takapihatansseja ja vaikka mitä. Perjantain pop up -kahvila vielä kruunaa mahtavan viikon.