Missä tapahtuu: Esperi Toimintakeskus Oivapaja, Sastamala

13

kesäkuu

2022

Oivapajan pop up -kahvilaan pääsee myös sateen sattuessa!

Oivapajan pop up -kahvilat ovat lähteneet pyörimään mukavasti. Myös Oivapajan galleriatilaan on mahdollista tulla kahvittelemaan, vaikka kesäsää ei meitä aina hellisikään.
Esperi Oivapaja Sastamala  liikenneturvallisuus sisäkahvila

Oivapajan kahvilapäiviä on takana jo kaksi. Asiakkaat ovat hienosti löytäneet tiensä meidän bohohenkiseen ulkoilmakahvilaan, jossa tarjoillaan asiakkaiden valmistamia herkkuja. Nyt olemme "laajentaneet" kahvilatilaa myös Oivapajan galleriatilaan, joten sateen sattuessakaan kahvilaan ei tarvitse jättää tulematta. 

Esperi Toimintakeskus Oivapaja Sastamala myyntipöytä
Myyntipöytä on lastauslaiturilla ja sieltä ahkerat Oivapajalaiset auttavat tarvittaessa tuotteiden kantamisessa eri tasolla oleviin pöytiin. Viime viikolla Matti oli myyntipöydän ääressä kuittihommissa. Taka-alalla tarjoilujoukot odottivat tehtäviään.
Toimintakeskus Oivapaja Esperi Sastamala kakkukaappi
Oivapajalaisten valmistavat herkut odottivat jääkaapissa asiakkaita.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Toimintakeskus Oivapaja, Sastamala

Esperi Toimintakeskus Oivapaja sastamala Leirimajalla
19.8.2022

Leiripäivä Houhajärvellä

Sastamalan seurakunta kutsui meidät viettämään leiripäivää Sastamalan Houhajärven Leirimajalle. Leirimaja on nimestään huolimatta aika paljon isompi kuin maja. Rakennuksia löytyy useita ja myös esteettömyys on huomioitu, joten myös pyörätuoleilla pääsee hienosti tässä leirikeskuksessa kulkemaan ja kesäpäivää viettämään.
Oivapaja sastamala esperi
12.8.2022

Vielä nautimme auringonsäteistä.

Olemme saaneet nauttia vielä kesäisen lämpimistä ilmoista, ja olemmekin ulkoilleet superpaljon, yrittäen kerätä auringonsäteitä talteen pitkän syksyn ja talven lähestyessä.
Esperi toimintakeskus Oivapaja Sastamala kiitoskortti
5.8.2022

Kiitos kesätyöntekijällemme !

Kesätyöntekijämme Reima kohtasi asiakkaat suurella sydämellä, ja oli malliesimerkki siitä, miten asiakkaat otetaan huomioon. Reima oli asiakkaille aina läsnä ja valmiina auttamaan, juttelemaan tai vaikka kujeilemaan heidän kanssaan. Huipputyyppi myös työkaverina. Kiitos Reima!
Esperi toimintakeskus Oivapaja Sastamala koiruus
28.7.2022

Koirakaveri

Labradorinnoutaja on yksi Suomen suosituimmista koiraroduista ja myös koko maailman suosituin koirarotu, mikäli Wikipediaan on luottamista. Luonteeltaan labradorinnoutajat ovat ystävällisiä, iloisia, luotettavia ja uskollisia. Meillä olikin ilo saada vieraaksemme kyseistä rotua edustava neljän kuukauden ikäinen Manu.
Esperi toimintakeskus Oivapaja, rannalle sannalle
22.7.2022

Kesäiloittelua!

Oivapajalaisilla on ollut touhukas kesäinen viikko. Normaalia pienemmällä asiakasporukalla olemme olleet liikkeellä, mikä on mahdollistanut kesäisistä maisemista nauttimisen, vaikka ohjaajillammekin on lomia tällä hetkellä. Touhuissa on ollut mukana uusi osa-aikainen ohjaajamme Katja.
Esperi Toimintakeskus Oivapaja Sastamala aarrekartat
8.7.2022

Aarrekarttoja, sadepäivän pelailua ja jäätelökioskilla käynti

Meillä oli tällä viikolla ilo saada päivätoimintaamme kaksi kesätuttavuutta. Mikä olisikaan parempi tapa tutustua uusiin ihmisiin kuin tehdä jokaisen omat aarrekartat. Omien kesäunelmien ja mielenkiinnonkohteiden miettiminen on lehdistä leikatuilla kuvilla paitsi hauskaa, myös hyvä tapa kertoa muille selkokielisesti, mistä minä pidän. Olemme sadepäivinä myös ahkerasti pelailleet, musisoineet ja käyttäneet Oivapajan jumppasalia liikkumiseen. Perjantaina saimme kuitenkin nauttia hieman paremmasta säästä ja suuntasimme heti töppösemme kohti torin jäätelökioskia.