Missä tapahtuu: Esperi Toimintakeskus Oivapaja, Sastamala

23

kesäkuu

2022

Suursiivousta, kirpputorireissu sekä juhannustanssit!

Kesä on kauneimmillaan ja Oivapajan väki on todella nauttinut siitä täysin siemauksin. Töitäkin toki on tehty, sillä tällä viikolla toteutimme talon suursiivouksen kesälomien kynnyksellä. Olemme nauttineet Sastamalan henkeäsalpaavan kauniista maisemista, käyneet pelaamassa frisbeegolfia, etsineet kirpparien parhaimmat aarteet, leiponeet kahvilamme tilaustyön, juhlistaneet tulevaa juhannusta leffa- ja pitsapäivän merkeissä sekä päivän kruunasi vielä juhannustanssit!
Esperi Toimintakeskus Oivapaja Sastamala kesä kauneimmillaan
Esperi Toimintakeskus Oivapaja suursiivous
Viikon aloitimme ahkeralla suursiivouksella. Kaikki kaapit käännettiin nurin kurin ja kierrätyskeskukseen vietiin vanhat rikkinäiset tuolit ja remonttipajan maalinloput. Lisäksi Oivapajalla kierrätetään ahkerasti kaikki metallit, lasit, pahvit ja kartongit, jotka vietiin kaikki Seukun kierrätyspisteeseen. Nyt kelpaa monen työtoimintalaisen aloitella kesälomia, kun paikat ovat työpaikalla puts ja plank!
Esperi Toimitakeskus Oivapaja kirpputorireissun aarteita
Sekä päivä- ja työtoiminnan väki tekivät kirpputorireissut keskiviikkona. Mukaan tarttui muun muassa näin hienot uudet hatut päähän. Mikä mahtavinta kaikki löysivät jotain mieleistä ostettavaa, kyllä kelpaa hymyillä uusien löytöjen kera!
Esperi Toimintakeskus Oivapaja kirpputorilla
Kirpputorireissut ovat meillä aina kovin toivottuja. Onneksi niitä löytyy Sastamalasta monta ja valinnanvaraa riittää. Toki saattaa tulla myös valinnan vaikeus..
Esperi Toimintakeskus Oivapaja hei me knillataan
Kun työtoiminta on ahkeroinut siivousurakkansa parissa, ovat päivätoiminnan väki myös ahkerasti pajaillut. Tässä on knil -paja käynnissä ja ohjaajamme Julia sekä asiakkaamme näyttävät mallia, miten mennään makuulle lepäämään.
Esperi Toimintakeskus Oivapaja lorupussi
Ihanaa on ollut nauttia aurinkoisesta säästä! Ohjaaja Minnan johdolla tutustutaan lorupussin sisältöön.
Esperi toimintakeskus Oivapaja pitsapäivä
Torstaina meillä oli herkun täytteiset juhannusjuhlat. Aamu aloitettiin hyvän leffan ja sipsien parissa, lounaaksi haimme maittavat jättipitsat ravintola Turkinpippurista ja iltapäivällä vietimme juhannustansseja.
Esperi Toimintakeskus oivapaja taidetta
Viikko on ollut niin täynnä tohinaa, että kyllä osan väestä kelpaa jäädä kesälomille ja juhannuksen viettoon. Taidepajalaiset miettivät omia kesälomaunelmiaan piirtämisen kautta.

Hyvää juhannusta kaikille!

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Toimintakeskus Oivapaja, Sastamala

Oivapaja sastamala esperi
12.8.2022

Vielä nautimme auringonsäteistä.

Olemme saaneet nauttia vielä kesäisen lämpimistä ilmoista, ja olemmekin ulkoilleet superpaljon, yrittäen kerätä auringonsäteitä talteen pitkän syksyn ja talven lähestyessä.
Esperi toimintakeskus Oivapaja Sastamala kiitoskortti
5.8.2022

Kiitos kesätyöntekijällemme !

Kesätyöntekijämme Reima kohtasi asiakkaat suurella sydämellä, ja oli malliesimerkki siitä, miten asiakkaat otetaan huomioon. Reima oli asiakkaille aina läsnä ja valmiina auttamaan, juttelemaan tai vaikka kujeilemaan heidän kanssaan. Huipputyyppi myös työkaverina. Kiitos Reima!
Esperi toimintakeskus Oivapaja Sastamala koiruus
28.7.2022

Koirakaveri

Labradorinnoutaja on yksi Suomen suosituimmista koiraroduista ja myös koko maailman suosituin koirarotu, mikäli Wikipediaan on luottamista. Luonteeltaan labradorinnoutajat ovat ystävällisiä, iloisia, luotettavia ja uskollisia. Meillä olikin ilo saada vieraaksemme kyseistä rotua edustava neljän kuukauden ikäinen Manu.
Esperi toimintakeskus Oivapaja, rannalle sannalle
22.7.2022

Kesäiloittelua!

Oivapajalaisilla on ollut touhukas kesäinen viikko. Normaalia pienemmällä asiakasporukalla olemme olleet liikkeellä, mikä on mahdollistanut kesäisistä maisemista nauttimisen, vaikka ohjaajillammekin on lomia tällä hetkellä. Touhuissa on ollut mukana uusi osa-aikainen ohjaajamme Katja.
Esperi Toimintakeskus Oivapaja Sastamala aarrekartat
8.7.2022

Aarrekarttoja, sadepäivän pelailua ja jäätelökioskilla käynti

Meillä oli tällä viikolla ilo saada päivätoimintaamme kaksi kesätuttavuutta. Mikä olisikaan parempi tapa tutustua uusiin ihmisiin kuin tehdä jokaisen omat aarrekartat. Omien kesäunelmien ja mielenkiinnonkohteiden miettiminen on lehdistä leikatuilla kuvilla paitsi hauskaa, myös hyvä tapa kertoa muille selkokielisesti, mistä minä pidän. Olemme sadepäivinä myös ahkerasti pelailleet, musisoineet ja käyttäneet Oivapajan jumppasalia liikkumiseen. Perjantaina saimme kuitenkin nauttia hieman paremmasta säästä ja suuntasimme heti töppösemme kohti torin jäätelökioskia.
Esperi Toimintakeskus Oivapaja Sastamala jäätelöbaari
1.7.2022

Ulkoilmakonsertti, Poronrannassa pulikointia ja jäätelöbaari

Tällä viikolla Suomen sää on hellinyt meitä helteillä. Sään ehdoilla olemme suunnitelleet myös tämän viikon ohjelmamme ja suosineet ulkoilua heti aamupäivästä mm. ulkoilmakonsertein ja torin tunnelmasta nauttien. Iltapäivällä olemme visusti pysyneet sisällä ilmastoidussa työtilassa. Keskiviikkona kuumaa tunnelmaa viilensi mahtava jäätelöbaari ja perjantain kuuma päivä aloitettiin heti pulahtamalla virkistävään veteen.