Missä tapahtuu: Esperi Toimintakeskus Oivapaja, Sastamala

1

heinäkuu

2022

Ulkoilmakonsertti, Poronrannassa pulikointia ja jäätelöbaari

Tällä viikolla Suomen sää on hellinyt meitä helteillä. Sään ehdoilla olemme suunnitelleet myös tämän viikon ohjelmamme ja suosineet ulkoilua heti aamupäivästä mm. ulkoilmakonsertein ja torin tunnelmasta nauttien. Iltapäivällä olemme visusti pysyneet sisällä ilmastoidussa työtilassa. Keskiviikkona kuumaa tunnelmaa viilensi mahtava jäätelöbaari ja perjantain kuuma päivä aloitettiin heti pulahtamalla virkistävään veteen.
Esperi Toimintakeskus Oivapaja Sastamala jäätelöbaari

Torilta tuoreita mansikoita Oivapajan omaan jäätelöbaariin

Esperi Toimintakeskus Oivapaja torilla
Keskiviikkona suuntasimme aamupäivästä Sastamalan torille nauttimaan tunnelmasta.
Esperi Toimintakeskus Oivapaja mansikat
Mukaan torilta tarttui tämän kesän uusia mansikoita, jotka olivat tuliaisia iltapäivän jäätelöbaariin. Kävimme myös läheisessä kauppakeskuksessa tekemässä talolle ostoksia ja samalla tapaamassa vastaantulevia tuttuja, joita Sastamalassa riittää!
Esperi Toimintakeskus Oivapaja jäätelöbaari
Jäätelöbaari olikin sitten aika pramea! Jokaiselle löytyi jotakin omaan mieleiseen annokseen.

Ulkoilmakonsertti

Esperi toimintakeskus Oivapaja ulkoilmakonsertti
Kyllä me Oivapajalaiset saadaan olla ylpeitä meidän omasta ohjaajastamme Riitasta, joka tuo päiviimme iloa taitavalla laululla ja soitolla. Mikä mahtava ulkoilmakonsertti me saatiinkaan torstaina ja siitä saivat nauttia myös lähitalojen asukkaat.
Esperi Toimintakeskus oivapaja ulkoilmakonsertti
Asiakkaat todellakin nauttivat konsertista ja musisoivat myös itse mukana.

Pulahdus Sastamalan omassa Rivierassa ja viilentymistä virtuaalisella metsäretkellä

Esperi Toimintakeskus Oivapaja uimassa
Perjantain ennätyshelteissä, lähdimme heti aamusta uimaan Sastamalan omaan Rivieraan Poronrantaan. Ohjaajista Riitta ja Heidi uskaltautuivat veteen ja osa uskaliakkaistamme asiakkaista polski vedessä riemuissaan.
Esperi Toimintakeskus Oivapaja Poronranta
Osa asiakkaista viilenteli itseään vain kastelemalla varpaitaan. Sekin oli mukavaa!
Esperi Toimintakeskus Oivapaja virtuaalimatka
Saimme Oivapajalle tänä vuonna ilmalämpöpumpun, joka viilentää isointa työtilaamme. Nyt helteillä työtila onkin ollut ahkerassa käytössä. Oli rentouttavaa lähteä virtuaaliselle metsäretkelle ja aistia metsän eri tunnelmia äänten ja kuvan välityksellä.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Toimintakeskus Oivapaja, Sastamala

Esperi Toimintakeskus Oivapaja sastamala Leirimajalla
19.8.2022

Leiripäivä Houhajärvellä

Sastamalan seurakunta kutsui meidät viettämään leiripäivää Sastamalan Houhajärven Leirimajalle. Leirimaja on nimestään huolimatta aika paljon isompi kuin maja. Rakennuksia löytyy useita ja myös esteettömyys on huomioitu, joten myös pyörätuoleilla pääsee hienosti tässä leirikeskuksessa kulkemaan ja kesäpäivää viettämään.
Oivapaja sastamala esperi
12.8.2022

Vielä nautimme auringonsäteistä.

Olemme saaneet nauttia vielä kesäisen lämpimistä ilmoista, ja olemmekin ulkoilleet superpaljon, yrittäen kerätä auringonsäteitä talteen pitkän syksyn ja talven lähestyessä.
Esperi toimintakeskus Oivapaja Sastamala kiitoskortti
5.8.2022

Kiitos kesätyöntekijällemme !

Kesätyöntekijämme Reima kohtasi asiakkaat suurella sydämellä, ja oli malliesimerkki siitä, miten asiakkaat otetaan huomioon. Reima oli asiakkaille aina läsnä ja valmiina auttamaan, juttelemaan tai vaikka kujeilemaan heidän kanssaan. Huipputyyppi myös työkaverina. Kiitos Reima!
Esperi toimintakeskus Oivapaja Sastamala koiruus
28.7.2022

Koirakaveri

Labradorinnoutaja on yksi Suomen suosituimmista koiraroduista ja myös koko maailman suosituin koirarotu, mikäli Wikipediaan on luottamista. Luonteeltaan labradorinnoutajat ovat ystävällisiä, iloisia, luotettavia ja uskollisia. Meillä olikin ilo saada vieraaksemme kyseistä rotua edustava neljän kuukauden ikäinen Manu.
Esperi toimintakeskus Oivapaja, rannalle sannalle
22.7.2022

Kesäiloittelua!

Oivapajalaisilla on ollut touhukas kesäinen viikko. Normaalia pienemmällä asiakasporukalla olemme olleet liikkeellä, mikä on mahdollistanut kesäisistä maisemista nauttimisen, vaikka ohjaajillammekin on lomia tällä hetkellä. Touhuissa on ollut mukana uusi osa-aikainen ohjaajamme Katja.
Esperi Toimintakeskus Oivapaja Sastamala aarrekartat
8.7.2022

Aarrekarttoja, sadepäivän pelailua ja jäätelökioskilla käynti

Meillä oli tällä viikolla ilo saada päivätoimintaamme kaksi kesätuttavuutta. Mikä olisikaan parempi tapa tutustua uusiin ihmisiin kuin tehdä jokaisen omat aarrekartat. Omien kesäunelmien ja mielenkiinnonkohteiden miettiminen on lehdistä leikatuilla kuvilla paitsi hauskaa, myös hyvä tapa kertoa muille selkokielisesti, mistä minä pidän. Olemme sadepäivinä myös ahkerasti pelailleet, musisoineet ja käyttäneet Oivapajan jumppasalia liikkumiseen. Perjantaina saimme kuitenkin nauttia hieman paremmasta säästä ja suuntasimme heti töppösemme kohti torin jäätelökioskia.