Esittely

Esperi Koti Hoivaonni tarjoaa tukiasuntoja mielenterveyskuntoutujille. Asunnot sijaitsevat Myyrmäessä ja Varistossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Palvelun tavoitteena on asukkaiden kuntoutuminen ja ohjautuminen itsenäiseen asumiseen.

Myyrmäen tukiasunnot

Myyrmäen yksikkö tarjoaa tuettuja asumispalveluja nuorille aikuisille, jotka tarvitsevat tukea mielenterveysongelmien vuoksi. Tukiasunnot sijaitsevat Vantaan Myyrmäessä kerrostalossa. Asunnot ovat soluhuoneistoja, joissa jokaisella asukkaalla on oman huoneensa lisäksi oma wc ja kylpyhuone. Toiminnan tavoitteena on tukea asiakkaiden kuntoutumista sekä auttaa heitä arjen haasteissa ja ohjata kohti itsenäistä asumista. Hoivaonnen ohjaajat ovat asiakkaiden tukena ja auttavat niin kotona kuin esimerkiksi asioinneillakin.

Variston tukiasunnot

Variston yksikkö on tarkoitettu aikuisille mielenterveyskuntoutujille. Asunnot sijaitsevat rivitaloissa Vantaan Varistossa. Kuten Myyrmäen yksikön, myös Variston yksikön tavoitteena on asukkaiden kuntoutuminen ja ohjautuminen itsenäiseen asumiseen. Hakeutuminen asukkaaksi tapahtuu Vantaan kaupungin kautta.

Hakeutuminen asukkaaksi

Hakeutuminen asukkaaksi tapahtuu ottamalla yhteyttä Vantaan sosiaalitoimeen. Vuokra-asunnon saamisen edellytyksenä ovat esim. mielenterveysongelmat. Asunnon hakeminen edellyttää myönteistä päätöstä sosiaalitoimesta.

Yksikkömme on viranomaisen hyväksymä yksityisten sosiaali- ja terveydenhuoltopalvelujen tuottaja ja merkitty Valveri-rekisteriin.