Esperi Hoitokoti Hopeinen Kuu, Iisalmi

Hoitokoti Hopeinen Kuu, Iisalmi. Yhdessä <3
27.9.2020

Yhdessä olemista & tekemistä! <3

Tänään meillä on ollut yhdessä tekemisen päivä! <3

Jo aamusta lähdimme Hoitokotimme lähimetsään kävelylle, ja haimme havuja terassillemme callunoiden kaveriksi. Samalla ihastelimme kauniita syksyn värejä sekä mietimme ja tutkimme kuinka luonto muuttuukaan vuodenaikojen mukaan.
Syksy on niin kaunista aikaa! <3

"Tulinen, kultainen,
keltainen hehku on rantapuistikon.
Lehtiä kierittää,
pyörittää syksyinen sää.
Niin kuin mattoa loistavaa,
jalankulkija käydä saa.
Syksy saa tullessaan
hehkullaan liekkeihin maan."

Hoitokoti Hopeinen Kuu, Iisalmi. Syksynlaittoa!
26.9.2020

Callunoita ja lyhtyjä!

Viikonloppuna on kyllä säät suosineet. Aurinko on paistanut ja lämpöä riittänyt, vaikka syyskuu alkaa olemaan jo lopuillaan.
Kylmät kelit tekee jo kuitenkin tuloaan, niinpä me laitoimme Hoitokotimme terassin valmiiksi ja istutimme kauniit callunat ruukkuihin ja virittelimme lyhdynkin valaisemaan pimeitä syysiltoja.
Kaunista! <3
Hoitokoti Hopeinen KUu, Iisalmi. Raitista ilmaa!
15.8.2020

Ulkoilua! <3

Me täällä Hoitokoti Hopeisessa Kuussa olemme viettäneet tällä viikolla ulkoiluiltapäiviä. Säät on suosineet hyvin! Ei ole ollut liian kuuma, eikä itikatkaan ole ollut riesana.
Ohjaaja kävikin asukkaiden kanssa haudoilla, ja nyt onkin näppärä lähteä ulkoilemaan vaikka vähän pidemmällekkin, koska hoitokodillamme on uusi pyörätuoli.

Ohjaajatkin innostuivat käymään ajelulla, ja samalla tuli testattua se, että mille tuntuu kun toinen työntää ja itse istuu kyydissä. Tasaista menoa oli!