Esperi Hoitokoti Kotimatka, Rovaniemi

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

21

heinäkuu

2019

Viilennystä kuumaan kesäpäivään

uimassa

Lämpömittari näyttää reilusti yli +20 astetta, joten tänään pakattiin itsemme autoon ja lähdettiin Pasmajärvelle uimaan. On mahtavaa, että niin läheltä löytyy monta hyvää uimapaikkaa.

järvi

Ranta oli matalaa, joten uimarit saivat kahlata melko pitkälle, ennenkuin pääsi pulahtamaan!

järvi2

 Sitten vauhdilla rantaan ja äkkiä pyyhe ympärille. Vesi oli kuulemma aika kylmää.. Vaikka heti kyllä toivottiin uutta uimareissua!

-Kotimatkan väki

16

heinäkuu

2019

Kesäolympialaiset

 Ahkera kesätyöntekijämme järjesti asukkaille kesäolympialaiset, joita pelataan läpi kesän. Pistetaululle kerätään eri lajeista saadut pisteet ja voittajat palkitaan ruhtinaallisesti kesän lopulla! Pistetaulukko on asukkaille nähtävillä, joten he voivat seurata kuka on johdossa.

hernepussin heitto
Hernepussin heittoa

Lajeina oli mm. hernepussin heittoa, frisbeegolfia, sisäkeilaus, tietokilpailu sekä bingoa. Asukkaat saivat myös pelaamisen lomassa nauttia herkuista. Tarjolla oli sipsiä, karkkia ja limpparia ja päivälliseksi kokattiin kebabbia ranskalaisten kera. 

frisbee
Frisbeegolf

Lajeja pelataan pitkin kesää. Kaikkiin lajeihin ei ole pakko osallistua, mutta siten on mahdollista kerätä eniten pisteitä.. Aktiivisuus palkitaan!

11

heinäkuu

2019

Piirrä&Arvaa

piirräjaarvaa

Tiistaina vietiin iltakahvit ja pullat takkahuoneelle ja pistettiin piirrä & arvaa peli pystyyn. Asukkaista suurin osa pelasi tätä ensimmäistä kertaa, mutta sai ideasta heti kiinni. Hauskaa oli ja kaikki kuvat arvattiin!