Esperi Hoitokoti Kuurnan Kartanot, Kontiolahti

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

18

lokakuu

2019

Uusi ryhmä starttasi tänään

Yksikössämme aloitti tänään uusi kokkiryhmä.
Hoivakoti Kuurnan Kartanot Kontiolahti ruoanlaittoryhmä

Hoitokoti Kuurnan Kartanoissa starttasi tänään uusi kokkiryhmä, jossa tarkoituksena opetella ruoanlaittotaitoja sekä harjaannuttaa niitä. Tällä kerralla valmistimme jauhelihakeittoa sekä paistoimme sämpylöitä, jotka onnistuivat erinomaisen hyvin. Ryhmäläiset tykkäsivät ja odottavat jo innolla seuraavaa kokoontumista. 

Hoivakoti Kuurnan Kartanot Kontiolahti ruoanlaittoryhmä 2
Bon appetit

2

lokakuu

2019

Nuoret Kuopiossa

Kuluneena kesänä osa nuorista asiakkaistamme pääsivät yöpymään Kuopion Rauhalahdessa.
Hoivakoti Kuurnan Kartanot Kontiolahti virkistysreissu Rauhalahti 2

Kuluneeseen kesään mahtuu monia virkistysreissuja hoitokoti Kuurnan Kartanoiden asiakkaille ja yksi niistä oli nuorille suunnattu virkistysreissu Kuopion Rauhalahteen. Tällä rentouttavalla reissulla pääsimme ihailemaan Rauhalahden upeita maisemia ja majoituimme mukavasti leirintäalueen tunnelmallisissa mökeissä välillä uiden ja saunoen. Tulomatkalla pysähdyimme tietenkin Kuopion Matkukseen ostoksille. 

Hoivakoti Kuurnan Kartanot Kontiolahti virkistysreissu Rauhalahti
Näissä maisemissa mieli rentoutui

20

heinäkuu

2019

Kesä on retkien aikaa!

Kuurnan Kartanoiden retki- ja virkistystoiminta on aktiivista koko vuoden, mutta erityisesti kesällä lähdetään usein retkeilemään niin lähiseuduille, kuin kauemmaksikin. Kesäkuun lopulla Sirkus Finlandia vieraili Joensuussa ja yhden asukkaan toive toteutettiin järjestämällä virkistysilta Sirkuksen maailmaan!
Hoivakoti Kuurnan Kartanot Sirkuksen taikaa!

Kesätyöntekijämme Oona vietti kesäkuun lopulla elämysrikkaan sirkusillan viiden yksikkömme asukkaan kanssa. Näin toteutui erään asukkaan aloitteesta lähtenyt virkistystoive.

Hoivakoti Kuurnan Kartanot Sirkus Finlandia