Esperi Hoitokoti Lipparinne, Espoo

Kuulumisia
pääkuva1
28.5.2020

Aika entinen ei koskaan enää palaa

Kuten huhtikuun alun päivityksessämme kerroimme, koronan tuomien poikkeusolojen ajalla on viriketoimintojen määrää viikko-ohjelmassamme lisätty tuntuvassa määrin. Yksi näistä koronapäivitetyistä viriketuokioista on järjestetty joka arkipäivä klo 12 sekä viikonloppuisin n. klo 13.
Luukin ulkoilualue
28.4.2020

Luonnosta voimaa poikkeustilanteessa

Huolta herättävät ja epävarmuutta aiheuttavat uutiset kuormittavat mieltä. Välillä kannattaa pysähtyä miettimään asioita, jotka tuovat iloa arkeen. Meillä Lipparinteessä iloa ja voimaa haetaan päivittäin luonnosta.
20.3.2020

Kaikki vierailut kodissamme toistaiseksi kielletty koronatilanteen takia

Ohjeistus koteihimme tehtävien vierailujen osalta on tiukentunut. Saattohoitopotilaita, jotka ohjeistuksen mukaan mahdollistavat omaisen vierailun Esperin kodeissa erityisessä poikkeustapauksessa, ei Esperi Koti Lipparinteessä ole. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kaikki vierailut kotiimme on toistaiseksi kielletty. Vallitsevassa poikkeustilanteessa toivomme ymmärrystä ja kärsivällisyyttä, joista kiitettäköön tässä jo etukäteen.
2.3.2020

Oodi tuoreille silmille

Viime viikolla saimme käyttöömme kaksi uutta käytännön hankintaa. Niistä kumpaistakin on, omien vaikutustapojensa puolesta, kiittäminen arjen hyvän vireystilan kokemisen hetkinä.
3.1.2020

Uusi vuosi ei unohda edellistä

Esperi Koti Lipparinteessä joulua vietettiin aatonympäryspäivien ohella myös 18.12., jolloin järjestettiin omaisille yhteinen joulujuhla. Tarjoiluvalmisteluihin ottivat osaa yhtä lailla asukkaamme mm. pipareidenleivonnan muodossa kuin myös yksikönpäällikkömme, joka valmisti nautittavaksemme ihania joulutorttuja!
6.12.2019

Joka päivä ja joka ikinen yö

Estetiikan merkitys asumisviihtyvyyttä tukevana seikkana on tullut näissä kuulumisissa esiin säännöllisesti – heinäkuun päivityksessä kokonaisen keskusteeman roolissa. Yksikkömme somistuksista mm. kukat, huonekalut ja maalaukset ovat kukin vuorollaan päässeet näytteiksi ikkunaan, jonka läpi kotimme kauneimmat yksityiskohdat ovat olleet jokaisen lukijan kurkattavissa.
6.11.2019

Hyvän juhlan aakkoset

Esperi Koti Lipparinteessä vietettiin menneenä viikonloppuna halloween-juhlaa karnevaalihengessä: juhlan ohjelma ei rajoittunut ainoastaan yhteen tilaisuuteen vaan kattoi sen sijaan viikonlopun kaikki päivät perjantaista sunnuntaihin.
5.10.2019

Kulttuuri kuuluu kaikille

Kuten edellisessä päivityksessämme lupasimme, suuntautui syyskuun asukasretkemme Espoon modernin taiteen museoon EMMA:n. Laajan näyttelykokonaisuuden keskiössä oli vaikuttava ja paljon julkisuuttakin saanut, laulaja Michael Jacksonin ympärille koottu näyttely.
Katso lisää