Esperi Hoitokoti Metsokangas, Oulu

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

18

tammikuu

2020

Lukemista päivien piristykseksi

Metsokankaalla luetaan ahkerasti. Päivittäin on Kalevan lukuhetki. Samalla keskustellaan päivän polttavista aiheista ja mielen päällä olevista asioista. Usein mietteet kääntyy menneisiin mukaviin muistoihin, jotka on kiva jakaa asuintovereiden kanssa. Mahdollisuus on myös lukea erilaista kirjallisuutta ja aikakausilehtiä päivien iloksi. Kirjastossakin olemme vierailleet.
Lukemista päivien iloksi
päivän lehdet
lehtien lukua

30

joulukuu

2019

Joulun viettoa Metsokankaalla

Joulua vietettiin leppoisissa tunnelmissa. Herkkuja oli monenlaisia ja kaikille maistui. Kahvihetkessä laulettiin yhdessä joululauluja ja joulupukki toi lahjoja. Omaisiakin oli paikalla juhlimassa kanssamme mukava määrä. Kiitos osallistumisesta jouluumme! Nukkumaan mennessä oli monia iloisia kasvoja. Nyt odotellaan vuoden vaihtumista ja rakettejakin on jo ostettu. Metsokankaan väki toivottaa kaikille oikein iloista ja mukavaa uutta vuotta!
Joulu Metsokankaalla
joulupukki tuo lahjoja
joulupukki tuo lahjoja

29

marraskuu

2019

Kodin 1-vuotis- / puurojuhla

Jore Siltala
herkkuja

27.11. oli kodin 1-vuotis- / puurojuhla. Omaisia tuli juhlimaan kanssamme mukavan paljon. Musiikista vastasi asukkaille jo tutuksi tullut Jore Siltala. Herkkuja syötiin ja katseltiin videolta vuoden aikana otettuja valokuvia. Iloinen ja lämmin tunnelma oli kaikilla. Kiitos kaikille mukana olleille. Teitte juhlasta juhlan.

joulukalenteri ikkunalla
Joulukalenteri ikkunalla