Esperi Hoitokoti Pansio, Turku

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

24

tammikuu

2020

Elokuva viikko

Esperi Koti Pansiosta käytiin tällä viikolla elokuvissa kuukauden retkellä.

Kävimme äänestyksen tuloksena katsomassa elokuvan " Teräsleidit". Lisäksi asukkaat saivat herkutella valitsemillaan herkuilla. Elokuva jakoi hieman mielipiteitä, mutta pääosin kaikki olivat tyytyväisiä retkeen. Lisäksi tällä viikolla olemme laulaneet yhteislauluja pitäneet keskusteluryhmää sekä tuolijumpassa harjoittaneet lihashuoltoa.

10

tammikuu

2020

Arki koittaa

Tällä viikolla Esperi Koti Pansiossa on palattu hiljalleen arkisiin askareisiin. Jalkahoitaja on huoltanut asukkaiden jalat kuntoon ja kuvaryhmässä mietimme tulevan vuoden toiveita itselle ja maailmalle. Olemme harjoittaneet muistia ja keskustelleet viimeaikaisista uutisotsikoista.
Esperi hoivakoti Pansio Turku oleskelutila

Vuoden alusta aloitimme uuden kuntouttavan pienryhmän muutamille asukkaille. Heidän tehtävänään on valmistella ryhmän iltapalat ja siistiä vielä jäljet. Iltapala on järjestetty rauhalliseen yhteiseen oleskelutilaan. ryhmäläiset ovat olleet tyytyväisiä saadessaan osallistua toimitaan. Yhteisöllisyys ja kodinomaisuus on lisääntynyt ja saanut positiivista palautetta. Tavoitteena on aloittaa vielä kerran viikossa lounaan valmistus alkaen ruoan suunnittelusta, kaupassa käynnistä ja yhdessä ruoan valmistamisesta sekä sen nauttimisesta.

3

tammikuu

2020

Uusi vuosi 2020

Esperi Koti Pansiossa vuosi vaihtui pienimuotoisen juhlien merkeissä. Tanssimme toivemusiikin tahdissa ja nautimme pientä purtavaa.
Esperi hoivakoti Pansio Turku tanssit

Esperi koti Pansiossa oli päivätanssit Uuden vuoden kunniaksi. Erityisiä lupauksia emme tehneet, mutta yhteistuumin toivotimme kaikille erittäin hyvää ja mukavaa uutta vuotta toivekappaleiden tahtiin.