Esperi Hoitokoti Pansio, Turku

Kuulumisia
Esperi hoitokoti Pansio Turku vappu
24.4.2020

Vapun odotusta

Olemme aloittaneet vappuun valmistautumisen. Koristelimme tänään jo hieman ensi viikkoa ajatellen. Olemme myös ulkoilleet paljon ja askarrelleet lintuja kevään kunniaksi.
Hyvää pääsiäistä kaikille!
9.4.2020

Pääsiäis iloa!

Kaikista Koronan aiheuttamista rajoitteista huolimatta, olemme pitäneet toimintaamme mahdollisimman normaalina arkena asukkaiden hyvinvointia ajatellen. Tällä viikolla olemme valmistelleet pääsiäistä. Rairuohot on kylvetty ja koristeltu sekä tehty yhdessä ja erikseen pääsiäiskoristeita ilahduttamaan kaikkia asukkaita.
Esperi hoitokoti Pansio Turku unisiepparit
3.4.2020

Poikkeuksellista toimintaa

Koronavirus on aiheuttanut kaikiin yksiköihin paljon muutoksia normaaliin päiväjärjestykseen. Näin on myös Pansiossa. Ulkopuoliset vierailut, on kielletty ja asukkaita on osastoitu pienempiin yksiköihin ja hygieniaa on tehostettu. valitettavasti myös päivittäisissä toimissa on jouduttu tekemään muutoksia ja tämä vaikuttaa suoraan asukkaiden mahdollisuuteen olla aktiivisia omissa päivittäistoimissaan. Ryhmät ovat myös muuttuneet pienryhmiksi. Taavanomaiset ryhmät toteutuvat osittain ohjaajan ollessa osastolla kerrallaan.
28.2.2020

Retkeilyä ja herkuttelua

Esperi Koti Pansiossa oli viime viikolla retkipäivä. Kävimme Honkapirtillä nauttimassa maittavan lounaan. Laskiaisen kunniaksi leivoimme yhdessä laskiaispullat kaikille asukkaille.
Katso lisää