Esperi Hoitokoti Pansio, Turku

Kuulumisia
Esperi hoitokoti Pansio Turku porkkanat
11.1.2021

Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Sen lisäksi, että odotamme kaikki rokotetta koronaan, niin olemme tehneet muutakin erikoista. Nostimme keväällä kylvämämme porkkanat 29.12 2020 ja totesimme ne täysin moitteettomiksi ja käyttökelpoisiksi. Innokkaille leipureille annoimme tehtäväksi valmistaa herkullista porkkanakakkua. Yhteistuumin saimmekin aikaan herkkuhetken kahviaikaan.
Pansion hoivakoti Turku lasikuusi
21.12.2020

Joulun valmisteluja

Olemme koronasta johtuen valmistelleet joulua pienryhmissä. Olemme leiponeet joulutorttuja, pipareita ja kakkua. Lisäksi olemme koristelleet yhteisiä tiloja sekä asukashuoneita jouluiseen asuun. Askartelimme enkeleitä ja lasisen joulukuusen. Joulujuhlatkin olemme saaneet järjestettyä pienryhmissä, jotta olemme päässeet nauttimaan glögistä ja pipareista sekä jouluisesta ohjelmasta. Nyt laskeudumme rauhaisaan joulun viettoon odottamaan joulupukkia ja lahjoja.
Esperi hoitokoti Pansio Turku lumiukko
24.11.2020

Pimeyden selätystä

Tänään teimme "taideinstallaation" piristämään asukkaitamme. Lauloimme lisäksi ensimmäiset joululaulut yhdessä.
Esperi hoitokoti Pansio Turku halloween
30.10.2020

Halloween

Halloweenia juhlistimme askartelemalla aiheeseen liittyviä kuvia ja lyhtyjä. Juhlissa oli mm. tietokilpailua ja pientä tarjottavaa asukkaille.
Kehittämispäivä
8.10.2020

Työn kehittämistä

Joskus on hyvä istua yhdessä alas ja pohtia, miten pystymme tarjoamaan vielä enemmän yksilöllisyyttä ja kohdennettua kuntoutusta. Pansion henkilöstö on motivoitunutta, halukasta oppimaan ja viemään työtään eteenpäin. Koska olemme yksi tiimi, on meidän huolehdittava myös toisistamme, jotta voimme olla oikeasti läsnä asukkaillemme. 
Esperi hoitokoti Pansio Turku vanne1
16.9.2020

Käden taitoa

Asukkaiden kanssa olemme tehneet taidetta eri muodoissa. Olemme mm. tehneet vanhoista pyöränvanteista silmäniloa sekä tehneet syysrunoa.
Esperi hoitokoti Pansio Turku salaatti
16.9.2020

kesän lopettajaiset

Tällä viikolla vietimme kesän lopettajaisia grillauksen merkeissä. Teimme salaattia ja grillasimme makkaraa takapihan grillipaikalla.
Esperi hoitokoti Pansio Turku Choraeuksen lähde
26.8.2020

Karanteenitanssit

Vaikka korona tekee ryhmistä pienempiä, emme anna sen häiritä vaan nautimme sen mukaan kun voimme. Tällä viikolla olemme tuolijumpanneet ja tehneet taidetta polkupyörän vanteista. Keskiviikkona pidimme päivätanssit ja nautimme liikkeestä musiikin tahtiin. Tunnelma oli rento ja ihmiset nauttivat yhteisestä toiminnasta. Välillä olemme käyneet kävelemässä Ruissalossa vaihtelun vuoksi. Luonto kun antaa inspiraatiota ja rauhoittaa mieltä.
Esperi hoitokoti Pansio Turku
14.8.2020

Uintiretki

Tänään kävimme vesipetojen kanssa uimassa Pansion rannassa. Viime viikolla nautimme tanssin pyörteistä hyvän musiikin ja tarjottavien myötä.
7.8.2020

Tiedote 6.8.2020

Tiedote 6.8.2020

Hyvät asukkaiden omaiset ja vierailijat,

Koronatartuntojen määrä on valtakunnallisesti jälleen lisääntymässä. Turvataksemme asukkaamme sekä henkilöstömme, joudumme toistaiseksi tiukentamaan vierailukäytäntöjä.

Vierailujen onnistumiseksi toivomme Teidän huomioivan seuraavat asiat:

Suosittelemme edelleen, että tapaamiset järjestetään ulkona tai erillisessä tapaamistilassa.
Sisälle yksikköön voi tulla vain erikseen yksikön kanssa sovittuna ajankohtana. Mikäli ette ole sopinut vierailuajasta yksikön kanssa, emme valitettavasti voi ottaa vierailijoita sisätiloihin.
Kaikissa tapaamisissa, sekä sisällä että ulkona, vierailijan on käytettävä suu-nenäsuojusta.
Vierailija on varustautunut suu-nenäsuojalla jo tullessaan vierailulle.
Suu-nenäsuojusta ei saa ottaa pois kasvoilta vierailun aikana.
Tapaamisissa saa olla läsnä 1-2 vierailijaa kerrallaan.
Vierailijoiden tulee olla ehdottomasti oireettomia.
Vierailijat huolehtivat hyvästä käsihygieniasta
Vierailijat pitävät 1-2 metrin turvavälin muihin asukkaisiin sekä henkilökuntaan.
Toivomme kaikkien vierailijoiden kantavan yhteisesti vastuun asukkaidemme sekä henkilökuntamme hyvinvoinnin takaamiseksi.

Tervetuloa vierailemaan meillä turvallisesti!

Yhteistyöterveisin,

Eeva Ketola

Laatujohtaja

Esperi Care Oy                
Turun tuomiokirkko
31.7.2020

Turun tuomiokirkko

Upeissa, kulttuurihistoriallisesti arvokkaissa puitteissa on toisinaan hyvä käydä hiljentymässä. Kirkon lempeä ja harras ilmapiiri tuo rauhaa, vaikka uskonto ei olisikaan niin tärkeä osa omaa elämään.
iltapalaryhmä
23.7.2020

Iltapalaryhmä

Kuntouttavan toiminnan tavoitteena on tukea ja vahvistaa kykyä toimia arjen askareissa. Henkilökohtaisessa kuntoutussuunnitelmassa määritellään yhdessä asukkaan kanssa tavoitteet ja keinot niiden saavuttamiseen.
Katso lisää