Esperi Hoitokoti Rantakallio, Tampere

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

8

maaliskuu

2019

Rantakalliossa juhlistettiin Naistenpäivää

Hoitokoti Rantakalliossa juhlistettiin Naistenpäivää
Tampere Hoitokoti Rantakallio Naistenpäivä 2019

Hoitokoti Rantakalliossa jaettiin tänään ruusuja naispuolisille asukkaille ja tuotiin hyvää mieltä kukkasin. Upeita naisia talo täynnä. Naistenpäivänä Rantakalliossa huomioitiin myös erityisesti hyvää ja arvokasta työtä tekeviä naisia, Rantakallion miehiä tietenkään unohtamatta.

28

helmikuu

2019

Juhlapäivätaulujen askartelua

Hoitokoti Rantakalliossa askarreltiin juhlapäivätauluja
Hoitokoti Rantakallio juhlapyhätaulut 2019

Hoitokoti Rantakalliossa askarreltiin juhlapäivätauluja erään luovan ja lahjakkaan ohjaajan johdolla. Juhlapyhät ja joitakin muita huomionarvoisia päiviä on jaoteltu omiin tauluihin vuodenaikojen mukaisesti. Tauluissa on pieni tietopaketti useimmista päivistä. Tauluista asukkaat ja ohjaajat voivat aina tarkistaa, mikä juhlapäivä on lähestymässä ja yhdessä suunnitella kyseiseen päivään jotain erityistä.

31

tammikuu

2019

Hoitokoti Rantakallio 10 vuotta

Tampereen Hoitokoti Rantakalliossa juhlistettiin 10 vuoden taivalta loppuvuodesta.
Tampere Hoitokoti Rantakallio 10 vuotta

Tampereen Hoitokoti Rantakallio juhlisti 10 vuoden taivaltaan loppuvuodesta. Juhlimassa oli asukkaiden lisäksi asukkaiden läheisiä sekä tietenkin Rantakallion ohjaajia. Nautittiin hyvästä musiikista, seurasta, ruuasta ja tietenkin kohotettiin kuohuvaiset maljat 10-vuotiaan Rantakallion kunniaksi. Rantakalliossa on yksi asukas, jonka kanssa olemme 10 vuotta yhteistä matkaa kulkeneet ja toivon mukaan yhteisiä vuosia on vielä edessä. Paljon on hienoja hetkiä koettu.

Tampere Hoitokoti Rantakallio Maija